Livsstil

Ledighet, en tuff natt och trött sambo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äntligen har jag gått av mina nätters jobb och har nu 9 dagars ledighet ( vad jag vet ) framför mig. Och det ska bli så otroligt skönt. Självklart börjar vi ledigheten med regn. Hej svensk sommar!

När jag kommer in i lägenheten så är kamphundarna på golvet och dörren är stängd till sovrummet. Jag misstänker att de små liven har varit jobbiga mot sjömannen i natt och jag möts av en stank av skit när jag kommer in. Någon av de små liven är uppenbart kass i magen, så att mötas av denna doften när man kommer hem efter en natt på jobbet är ju inte direkt det man förväntar sig eller hoppas på. Men jag kan ju inte skälla på de små liven, de kan ju inte rå för att de är kassa i magen.

Så jag fick ge dom mat, gå ut med dom och sen torka golven. Jag har tagit mig  en dusch och ska väl snart börja väcka sjömannen så att vi kan göra oss klar och traska över till syrran där min lillebror med tjej och dotter är på snabbesök sedan igår kväll kl 21. Vi har inte sets på länge så ska bli kul att få se honom, träffa hans tjej och även få se min brorsdotter för första gången.

I dag ska jag försöka hålla mig vaken så länge jag orkar, kan bli tufft då jag redan nu känner att ögonlocken börjar bli tunga haha, men jag är ju som jag är och vill gärna vända på dygnet direkt när jag går av mina nätter, för att få ut maximalt av ledigheten redan från dag 1. Kanske inte så hälsosamt, men hej .. Jag är ledig i 9 dagar .. Wihoo!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.