Livsstil

Kylskåp, viskningslek och blått vin

Lördag morgon och här sitter jag med en latte, äcklig snus som rinner alldeles för mycket och det resulterar ju att jag snusar mer för jag  byter snus  .. ofta , musiken hörs från datorn och mitt emot mig vid en annan dator sitter en oerhört snygg man, vi båda vaknar upp med huvudvärk i dag. Min huvudvärk beror nog på det där blå smurfvinet jag smakade på i går, det smakade inget speciellt och jag funderar egentligen på hur mycket E-ämnen det är i det haha, men självklart kommer jag dricka det igen, speciellt i sommar, för jag ser framför mig hur snygga foton det kan bli med det blå vinet i glaset – Hej sommaren, kom nu!

Igår när sjömannen hämtade mig så skulle vi på roadtrip till Bara. För sjömannen hade budet på ett litet kylskåp till husvagnen som han skrivit på en annons på Facebook. Han vann budet över några som gav skambud och försökte få det helt gratis, men tyvärr pojkar, sjömannen har mer vett och fick det. Vi som inte skulle ha kylskåp i förtältet, men efter mycket funderande och diskussioner fick jag ge mig och låta sjömannen vinna. Ett litet kan vi ha och det behöver vi, för kylskåpet i husvagnen är ju inte stort och när vi får gäster får vi inte plats med maten och bubblet, så nu jävlar får bubbelflaskorna plats och ligger kallt hela tiden i sommar.

Vi käkade middag hos sjömannens tvillingsyster med familj i går kväll. Lite bubbel och blått vin och viskningsleken. Vi alla skrattade så tårarna sprutade , för jävlar vilka konstiga ord och meningar det blev och hur fel det kan gå på vägen. Mycket roligt.  I dag regnar det och mina planer på outfit fotografering ser ju inte så jävla ljus ut. Jag måste börja reka bra locations med tak och bra ljus för outfit fotograferingar dagar som denna. Annars ska vi hämta ut ännu ett paket som kom i går, asasnygga tavlor är det, vi ska handla till kvällens middag. Niclas, Katti och Lotta kommer på middag och bögarnabus bjuder på Dansk fläskestek, hasselbackspotatis och smarrig så – det vattnas redan i munnen och sjömannen vrålar – vi ska dricka bubbel ikväll. Det blir en bra lördag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.