Chanel, Prada & Gizmo

Sista natten, box by doris och sommarväder

Det var så skönt att komma hem, gå ut med kamphundarna och sen krypa ner i sängen hos sjömannen och kamphundarna. Jag somnade så jävla gott och har sovit riktigt bra fram till 14.20, underbart!

Gick ner och kollade posten och där i postfacket hade brevbäraren varit extremt smart och tryckt in månadens Boxbydoris i postfacket?! Seriöst? Hur tänkte du där ? Jag fick använda våld för att få ut boxen.
Och Gizmo är som vanligt snabbt framme och spanar i fall han kan sno något, idag snodde han de rosa hundbajspåsarna… Duktig hund, bra val av färg!  Och boxen innehöll: Hundbajspåsar, hundgodis och ett fästinghalsband. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är sommarväder ute, regn och rusk och vi har varit och handlat huvudvärkstabletter, grillade kyckling som vi nyss åt till middag och så bunkrade vi upp med propud storpack, småpack och protein milkshakes.
Vi ska bara slappa här hemma innan jag börjar göra mig klar för min 5:e och sista natt på jobb och i morgon när jag går av går jag av med det största leendet någonsin, 9 dagars ledighet tillsammans med sjömannen och kamphundarna väntar , husvagnsliv, träning och bara mysa!

För övrigt så kommer det upp en grym tävling på min instagram och självklart kommer det upp en notis här i bloggen när tävlingen är publicerad, men för att inte ni ska missa den så tycker jag ni ska gå in och följa mig på instagram : @tommytott heter jag självklart där!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.