Livsstil

Ledighet, garageplats och tankar

En ledig dag.

I går när jag kom hem från jobbet fixade jag med kamphunden och sen la vi oss på soffan, kollade youtube och lyssnade på något got talent program med fantastiska människor som sjöng och skulle bara vila en liten stund, men sov från strax efter 16 till strax innan 19. Heja mig. Jag kände mig lite tom i kroppen och ledsen efter att jag fått lite mer klarhet hur mycket las dagar jag har, vi kollade upp det i går för att jag vill ha lite kontroll över arbetssituationen. När vi fått svar tillbaka blev jag inget klokare mer än att jag har 577 dagar när vikariatet är slut i slutat på maj nästa år och så stod det , att kan jag inte förlängas så måste jag varslas. Alltså stämde inte informationen jag fått till mig innan sommaren. Vilket gjorde mig lite ledsen, men efter lite sömn så kände jag mig bättre och tänker, att jag har en bra chef så allt löser sig och det är många månader kvar tills det är tid att börja fundera på saker och ting.

I dag på morgonen vaknar jag pigg och utvilad. Vaknar av att telefonen ringer och det är ett nummer med inget uppringningsid och jag tänker direkt, jahopp, det var den lediga dagen nu behöver dom mig på jobbet igen, men det var inte jobbet utan det var vaktis som ringde och meddelade att vi fått garagaplatsen bredvid så vi nu har 2 och vi kan redan nu börja nyttja den. Hallefuckinglullejah, nu är det slut på jaga parkeringsplatser på gatan.

Ledigheten börjar bra, jag har sovit i kapp sömnen med tanke på min långa powernap i går och nattens sömn. Jag körde i gång en maskin med tvätt, gav kamphunden mat och gick ut med henne. Fixade mig en latte, snackade med syrran och det blir en bra dag. Jag ska iväg och hämta ut paket som kommit, en sväng och kolla till Annicas ormar och så tar jag med mig kameran och stativ för att se om jag kan ta lite snygga outfitbilder med självutlösare vid något höstigt och färgglatt ställe. Sen hem och bara mysa med Chanel och fortsätta jobba med sociala medier. Och så måste blommorna här inne i vardagsrummet få lite vatten och kärlek ser jag, det är så varmt här inne så dom torkar ut snabbare och behöver extra mycket vatten.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.