Livsstil

Ny vecka, semestern är slut och starkt kaffe

Ny vecka med nya utmaningar.

Så är det en ny vecka och enligt morgonens väder på tv4 så visar det att det kommer vräka ner med regn i hela Sverige.  Helt otroligt att vi inte kunde få en höst med strålande sol och lite sommar värme haha! Optimisten i mig försöker vara pigg och aktiv.  Och med den nya veckan som kom så är därmed min semester slut, sjömannen ska mönstra på jobbet på onsdag och bli borta i 3 jävla veckor, det suger som fan. Men oavsett om semestern är slut och jag önskar att jag kunde vara ledig lite mer så ska det bli skönt med rutiner och att komma tillbaka till mina underbara kollegor.

Morgonrundan med kamphunden är klar, jag har lagt på mer pengar på bilen och jag hoppas att vaktis ringer sjömannen innan han drar på jobb och ger information om vi får en till parkeringsplats i garaget, hade varit guldvärt att slippa jaga parkeringsplats, komma i håg att man ska betala mer på bilen för att undvika parkeringshitlers fina lappar.

Nu ska jag fylla på en kopp till av sjömannens starka kaffe så magen kommer i gång ordentligt, jag ska se över mailen, de sociala medierna och bara slappa innan jag tar jobbväskan och traskar bort mot en kväll på jobbet. Föresten, är det någon av mina fantastiska läsare som vet vart man kan köpa snygga skin/fake skin väskor som det får plats med dator och annat? Jag och sjömannen vill ha.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.