Livsstil

Totten goes skogsmulle, ni måste ha niiiiv och gå så här

Jag och syrran tog oss iväg på skogen och jakten på skogets guld. Och som vanligt, hittar man något så måste man Hoho-a för att markera att skogets guld är infågat och är det mycket delar man på det man finner och inte plockar allt själv .. Fair? Yaaaas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag älskar storstan men att få komma ut i skogen, höra fåglarna och njuta av den friska luften är underbart. Och ja, det finns ju oändligt mycket som blir så vackert på foton och ja, dessa skalbaggar ovan fanns det miljontals av och det hoho-ades alldeles för lite.  Och när vi går där i skogen kommer 2 thailändska , super trevliga kvinnor och frågar hur det går för oss och om vi hittar någon svamp. Jadå, vi har funnit lite sa vi med leende på läpparna och ni själv då?

Dom visade upp 2 fulla svampkorgar och utbrister chockat – men har ni ingen Niiiiv (Kniv)? Man måste ha niiiiv med sig och ni måste gå så här. Och så visade hon att man skulle gå framåt lutad med näsan nästan nere marken, för det är mycket gääääs.. (gräs). Jag bara stirrade på hennes korg och funderade på om jag skulle knuffa henne över trädet som låg ner och sno med mig hela jävla korgen och hade god lust att säga – du är fan en halvmeter kortare än mig, ska jag gå som du får du fan köpa ny en rygg till mig. Och gå sådär framåt? Jag vill väll inte avslöja att jag är påsättningsbar även i svampskogen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syrran bara tittade på mig .. Jeans och värsta modefreaket i skogen? Hon kom i mjukisbyxor och en huvtröja som hon kunde stänga in sig i, för att skydda sig mot fästingar som är hennes största skräck här i livet. Jag fokuserar mer på att vara snygg , trots skogsmulle-time.

Och lite av skogensguld hittade vi. Jag hittade de största och 2 timmars promenad i skogen och över en mil gick vi. Så ja, nästa gån ska jag fan ha införskaffat mig en sådan virkad träkorg och en niiiiiv – och alternativ en dvärg som kan ha näsan i marken till mig , för det verkar vara the it för att hitta allt skogens guld, för det finns det tydligen massor av – men i dag skrattade nog kantarellerna åt oss när vi gick förbi dom. Och kaffe, något att äta och något kallt att drick, för inget hade vi med denna gång. Jag hittade ingen hink så en plastpåse från netto fick bli min moderiktiga svampkorg – heja mig?

Men det vi plockade i dag får bli en stuvning på rostar bröd till kvällens mat för bögen. Fy fan vad gott det ska bli!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.