Livsstil

Helgen, jakten på snygga träningstights och ny vecka

DSC_2579

 

Måndag morgon, hur har ni det godingar? Jag har varit en sånär urusel bloggare i helgen. Det var länge sen jag hade en helg där jag inte alls öppnade datorn och mailen kollade jag först nu på morgonen. Det har faktiskt varit underbart men när man loggar in på mentalsjukhuset Facebook och ser att det bloggas som om det inte fanns någon morgondag får man ju lite ångest för stunden, men det gick över snabbt.

I helgen har vi varit mer i bilen och på vägarna än hemma. Jag, sjömannen och kamphundarna har tagit små roadtrips. I lördags blev det en roadtrip via Ystad , mot Kristianstad med slutmål Näsum och hälsa på älskade Anna, Jonas och Barn. Mycket skratt, ofredad och jagad på icamaxi Olofström av en galen morsa med en räka. Grillning, vin, skratt. Vi körde vid 10 och var hemma igen vid 21.30 ca.

Söndag blev det utflykter oxå. Hurra och Eslöv. Jag fotograferade mig med en arg nyfunnen vän, något strutsliknande fågelaktigt djur. Blodröda ögon och var arg. Men jag fick en selfie ( ni kan se den på instagram , följ mig där Tommytott ).

Sen får jag ju skälla lite på alla hurtiga träningsfreaks. Jag vi har tränat en gång förra veckan och så åkte vi ju rullor, en nära döden upplevelse. Men jag vill oxå komma i gång med träningen så jag inbillar mig att jag kommer känna mig mer motiverad med lite snygga träningskläder, så i går kväll var det mission att leta snygga träningstights till mig och sjömannen.  Samtidigt som jag googlade som fan via telefonen så funderade jag på att dra på gymmet, men det haglade så jävligt, så vi tog en djupdykningen i en chips påse och tränade ätar armen. Den fungerade som den ska!

Nej nu galer sjömannen igen, vi ska iväg och fotografera de fantastiska rapsfälten, njuta av solen så länge den är framme och sen ska jag väl försöka sova lite under dagen, mina nattpass går jag på i dag.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.