Camping livet

Grattis Swedenland, packning och kvällsjobb

Grattis swedenland på nationaldagen.

I dag flaggas det, det firas och det är strålande sol. Sverige har sin national dag och många har äran att dom är lediga från jobbet då det bestämdes för ett par år sedan att pingstdagen skulle tas bort som storhelg och det skulle i ställe göra Sveriges national dag till en röd dag och därmed en storhelg. Men vi inom vården blev tydligen blåsta på ett par extra kronor i börsen för att vi jobbar ännu en röd dag, i dag är det alltså ingen storhelg utan en helt vanligt helg.   Jag ska inte fira speciellt och har nog aldrig gjort heller utan jag ska placera denna söta lilla gumpalalla på jobbet för ett kvällspass innan jag får en dags ledighet och ladda upp för helgens kvällsjobb fredag, lördag och söndag!

Så nu är jag uppe, solen den skiner och kamphunden har fått mat och varit på sin runda. Jag dricker en nocco, lyssnar på musik och ska strax börja packa och lägga de saker jag ska ha med mig hem i bilen så att jag ikväll när jag slutar bara behöver köra ner till vagnen, ta maten och kamphunden och köra hem till Malmö igen.  Jag har haft ett par dagar i husvagnen och sluppit pendlingen till jobbet och det har varit skönt, men nu känner jag att jag saknar Malmö, lägenheten och stadspulsen så jag drar hem till lägenheten. Jag ser mest fram emot att få duscha och sitta på toa .. ensam haha!

Och jag saknar inte bara lägenheten och stadslivet, jag har blommor och post som måste kollas till och dessutom måste jag boka tvättstugan och se om jag kan få tvätta upp lite kläder.  Men nu måste jag avsluta här och se till att få något gjort, det ska packas, spillvattentanken ska tömmas och jag ska snyggas och fräschas till innan jag ger mig iväg till jobbet.

Grattis ännu en gång swedenland till nationaldagen. Du är rätt bra ändå. Om vi byter ut regeringen och låter världen bli lite mer bögvänlig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.