Tommytott's fotografering

Kontorshotell

| Inlägget är i samarbete med  Hagalunds kontorshotell

Att hyra ett kontorshotell

Att driva ett litet företag eller en driva bloggen som jag gör kan ju tyckas vara enkelt men ibland märker ni som jag att inspirationen tryter lite och att man har svårt att sätta sig och jobba, när man har sitt kontor hemma. Att jobba inom sociala medier som jag gör utöver mitt vanliga heltidsjobb är fantastiskt, men ibland känner jag bara , speciellt när jag hade företaget som fotograf att det var så lätt att man sköt upp jobbet när man har sitt kontor hemma.

Jag önskar att jag, när jag hade fotograf företaget, tog mig tiden att kolla upp möjligheten att hyra ett kontor på ett kontorshotell.  Har du företag eller jobbar som kreatör inom de sociala medierna och söker ett kontorshotell i stockholm så kan jag rekommendera Hagalunds kontorshotell.  De erbjuder dig en fantastisk miljö, bra förbindelser då de ligger i Solna och närheten till Stockholmcity är bra. De erbjuder även samskap med andra kreatörer , ett nätverk och kontor i ett.

Det jag gillar lite extra är att de erbjuder något för oss alla, stora som små företag. Är du ensam inom företaget finns de mindre rum och utökas personalstyrkan så finns möjligheten till att få tillgång till ett större rum. Du kan även välja ett så kallat “all-inclusive” koncept där det ingår, kaffe, färskt frukt, internet, tillgång till scanner och kopiator, konferensrum och även tillgång till mindre mötesrum. Vaktbolag och posthantering är även det inkluderat så du kan med gott samvete lämna din dator och kamera där, samt istället för att ha din bostadsadress så kan de företagsrelaterade brev komma hit.

Hur jobbar du själv i dag? Har du någon gång funderat på kontorshotell eller du kanske har ett kontor på ett kontorshotell i stockholm?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.