Livsstil

Lillördag, café och photoshoot

En ledig onsdag.

Onsdag morgon och det blev morgonmys med kamphunden även denna morgon. Det har blivit lite av en vana att ligga och dra sig i sängen och mysa och busa med kamphunden innan vi kliver upp och gör alla morgonens måsten. Man scrollar i mobilen, får morgonpussar av kamphunden som slänger sig på sidan på mitt bröst, kliar henne och i dag körde hon ett jävla race i sängen och då tänkte jag, hon vill verkligen upp och ut haha.

Jag har börjat prenumerera på tidningen café för att få hem en grym tidning och få mer inspiration till mode och fotograferingar. Att självaste Stefan Löfven pryder omslaget på min första café tidning i prenumerationen blev fan en chock, han och mode är ju inget jag kopplar till men det kanske står något läsvärt från gubben haha!

En ledig onsdag och i dag ska jag:
– Fixa med tavlorna.
– Ha en photoshoot, det ska plåtas lite härliga outfitbilder i alla höstfärger innan alla härliga färger försvinner.
– Jag ska googla efter snygga boots till vintern.
– Handla toapapper. Lambi. Pronot. Prio 1!
– Eventuellt köra iväg och hämta lite städa hjälpare till terrariet i lomma hos en kille.
– Eventuellt iväg och dricka kaffe med en gammal kollega ikväll. Vi får se, antingen idag eller i morgon.

Annars blir det bara massa mys med kamphunden, fixa här hemma. Jag måste slänga de stora pappkartongerna som tavlorna kom inpackade i, plocka här hemma och skriva lite samarbeten och slänga iväg ett mail för att höra när deadline för krönikan är och kanske till och med påbörja den.  Nu, dricka min latte, lyssna på Darin och kolla igenom mailen och de social medierna. Det gäller att hänga med!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.