Livsstil

Kvällstankar , planering och mål

Tisdag kväll går mot sitt slut och det har varit en bra kväll och som ni ser så har jag min följeslagare vid min sida, gärna så nära som det bara går och just ikväll älskar jag det! Vi har kollat lite på tv, jag har bara slappat och kliat henne på magen och funderat och tänkt och funderat massor kring jobb med mina sociala medier och haft ett mentalt stört leende på läpparna så gott som hela kvällen och där med kommit fram till att livet just nu är riktigt bra men det kan bli ännu bättre.

Att tänka mer positivt och inte ta åt mig.

Det har varit ett par intensiva veckor och jag har tyvärr varit stundtals lättretlig och funderat en massor.  Haft fantastiska samtal som fått mig att tänka om, att sträcka på mig och vara stolt över den jag är och det arbete jag gör. Jag har alltid varit en människa som varit lite rädd för att andra ska tycka illa om mig och att alltid velat att andra ska ha det bra.  Att tänka att jag alltid gör det bästa och att jag faktiskt är duktig på det jag gör, att inte ta åt mig så lätt av vad andra tycker och tänker och att faktiskt våga säga i från och vara just jag.  Och lyssna på sambons ord, du är bra som du är och låt det rinna av dig. Världen går inte under för att jag står på mig , är mig själv fullt ut och är stolt över vad jag åstadkommer.

Att ta in mer mode i bloggen och skönhet i bloggen.

Som ni vet älskar jag mode och kläder. Hösten erbjuder massor med fina kläder och jag saknar alla de härliga fotona som jag tidigare bjöd på. Att objektivet jag har måste bytas ut och höstmode och skönhet ska försöka ha stående inlägg i bloggen 1-2 gånger i veckan, det måste i alla fall dyka upp ett inlägg per vecka som handlar om mode och som bjuder på härliga höst och vinterinspirerande kläder. Och bilder av hög kvalitet.

Träning och hälsan.

Intensiva veckor och just nu är det högtryck på allt vad jobb ger mig. Både mitt jobb utanför sociala medier och mitt jobb i sociala medier. Mailen har svämmat över, men jag får inte glömma bort mig själv. Detta hänger ihop lite med punkt 1. Träningen måste jag prioritera och även hälsan. För att kunna orka med livet och tempot och jobben och det jag älskar så måste jag bli bättre på att ta hand om mig själv och faktiskt tillåta mig själv att ha dagar fri, där jag inte kollar mailen ofta, uppdaterar alla kanaler. Jag tar det mer lugnt de veckor sjömannen är hemma. Men jag måste strukturera upp livet och planera in träning de dagar jag är fri från jobbet inom psykiatrin och faktiskt tillåta mig själv att ha dagar, där jag bara springer runt i mjukisbyxor hemma och inte gör ett skit.

Och med det vill jag bara tacka er alla för att ni varje dag klickar er in här, gör saker och ting möjligt för mig och mitt jobb i sociala  medier. Jag saknar dock kommunikationen och alla kommentarer och hoppas vi alla kan bli bättre på att fylla inläggen med härliga kommentarer, kärlek och glöm inte att du är fantastisk precis som du är. 

Nu ska jag stänga ner datorn för andra gången denna kväll, invänta sjömannens nattliga sms och så fortsätta klia kamphunden på magen så hon får lite extra kärlek.

 

Glöm inte att följa bloggens facebook sida  Tommytott för att inte missa uppdateringen och kommande tävlingar.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.