Livsstil

Lillördag, lite sömn och renoveringshelvete

När halva veckan har gått.

Var det inte nyss Måndag och nu är det Onsdag? Vart fan tar dessa dagar vägen och nog för jag uppskattar att tiden bara springer i väg för då går det snabbare tills sjömannen kommer hem och sedan så är det semester för oss båda. Men samtidigt så kommer ju den där rädslan att, vart kommer min semester att ta vägen ? Den kommer ju försvinna bara att jag blinkar.

Ännu en natt med lite sömn. Jag blir galen, det är så fruktansvärt varmt i lägenheten och i går när jag höll på somna så är det någon jubelidiot som kör i gång högsta volym på musiken i sin bil och det är väl inte så farligt, men när bilhelvetet är utrustad med extra bra högtalare, förstärkare och baslåda så lovar jag dig att här på andra våningen så skällde kamphunden och jag höll på få en sked med kladdighet i boxershortsens. Jag var så förbannad och gick med raska steg mot balkongen, sen smög jag och tittade fram genom mörkläggningsgardinen och sa tyst för mig själv, att inte era föräldrar tappade er en extra gång i golvet på bb förstår jag inte, för stolt kan dom fan inte vara nu. Låt mig få min skönhetssömn. #vitkränktbög

Jag somnade väl någon gång efter 02.30 i natt och tror ni jag vaknar upp glad kl 7 när hela jävla väggen vibrerar och det känns som att någon är påväg från golv eller väggar med en borr? Jag verkligen älskar att det konstant renoveras där jag bor, kan folk bara sluta flytta ut på ett par månader så att vi kan få lite lugnt och skönt i lägenheten..  Alla som flyttar från icke så kallade + lägenheter , så renoveras lägenheterna till top notch, vilket för sig är trevligt för de nya som flyttar in. Men vi som bor här får för fan aldrig sova. Det är sommar och jag behöver fortfarande min skönhetssömn haha.

Nej nu känner jag att den bittra bögen har tagit över, men jag kan med handen på hjärtat säga att ni läser det nog mer bittert än vad jag egentligen är, för innerst inne är jag jävligt glad. Bara jävligt trött.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.