Livsstil

Västra hamnen, misslyckad video och Million dollar listing New york

image

Jaha , här bjuder jag på en svin kass gryning mobilbild, med nipslip och en chihuahua gump mot huvudet? Seriöst, jag behöver verkligen en mindre kamera som jag kan ta svinsnygga selfie´s med. Mr Nikon, den stora klumpen är fan inte lätta med onda leder att försöka ta en snygg selfie utan att behöva anstränga sig med att plocka fram stativ och springa fram och tillbaka mellan sängen och kameran för att kolla hur fotot blev då fjärkontrollen slutat fungera.. Vi kan ju säga att något positivt med det hela är ju att den gryniga bilden döljer mina tårfyllda ögon.

Ikväll var jag på middag hos syrran i västra hamnen och jag kom på den genigala iden om att spela in ännu en video och denna gången med iphonen då jag inte tog med kameran. Skjut mig, vi höll på kräkas och telefonen slutade spela in för att det inte fanns tillräckligt med utrymme .. Heja, bögen. Ska man inte ha koll på sånt innan man börjar slafsa och blanda massa skit och smakar på ?! haha!

Vad är orsaken till de tårfyllda ögonen då? Jo Mr Fredrik Eklund och Derek them self. Jag fullkomligt älskar Million dollar listning New york, sjömannen med och det känns lite konstigt att inte ligga i famnen på sjömannen och kolla på det tillsammans och skratta och säga naaaw. Ikväll lyckades Fredrik minsann få mig tårögd. Ikväll tog dom upp det stora problemet om att Derek uttalade sig på sin vernissage om att dom lagt barn frågan på hyllan .. Fredrik håller inte med. Och ikväll på Pizzerian så sa Derek att Fredrik inte kan kompromissa och att Derek vill bli självförsörjande på sitt målande och inte vill bli en hemmapappa.

Uttrycket Fredrik gav och när han sa : Då är det kört gjorde att jag fick tårar i ögonen och en klump i magen. Jag och sjömannen har aldrig velat ha barn och vill fortfarande inte, men jag tyckte så synd om Fredrik och kände bara för att vråla – Men hej , bli inte ledsen. Derek kan fortsätta jobba på att bli självförsörjande på målandet och så kan ni få mig och sjömannen istället för ett barn. Ja ni får 3 kamphundar på köpet och så kan vi leva 4 bögar och 5 galna hundar tillsammans i eran fantastiska våning i New York. Jag blir lätt hemmaman, powerwalkar med 5 hundar och rosé i min snygga takeaway vinmugg.  Detta erbjudandet måste ju fasiken vara bättre än ett barn? 😉

Och nu ska jag fortsätta fundera på livet, drömma mig vidare till million dollar listning och sen somna gott här i sängen och hoppas Chanel förflyttar sin gump åt annat håll innan hon släpper en sådan sur chihuahua-fis.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.