Livsstil

Lattesug, omega 3 och weekend

DSC_5679

 

Seriöst , det kan inte vara normalt av att man vaknar och är toksugen på latte och snus. Herrejävlar, men gott har jag sovit. Sjömannen talade om att han varit in i sovrummet och snott mina shorts, jag hade inte märkt något och så visade han hur jag sov och informerade om att han tänkte ta ett foto och lägga ut på instagram. Han gjorde inte det haha!

Det händer absolut inte mycket i mitt liv under passen då jag jobbar natt. Vi har varit på affären och handlat till kvällens middag, det blir hemma gjorda köttbullar och sallad ikväll och så inhandlade vi lite mer makrill i tomatsås. Den enda fisken jag kan tänka mig stoppa i munnen, en burk blandad med ägg eller lite på knäckebröd. I dag blev det ägg så jag är uppäggad och redo för eventuell nakengymnastik med sjömannen!
😉

Jag vill åka iväg på en weekend. Komma bort och bara vara och se något annat. Vi har dessutom planerat om, det blir tyvärr nog inte Thailand för oss i Januari. Hundarna måste till till tandhygienist och det kostar multum så vi får prioritera om. Men en vecka i solen ska jag fan ha ändå, så någonstans ska vi åka under vintern.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 3 september, 2015 at 21:19

    När hundligan väl blivit fina i munnarna så satsa på att ge dem plaque off på maten, det förebygger tandstensbildande, tycker det hjälper hyfsat bra på vår lillskrutt!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.