Livsstil

Lillördag, Voluspa och inte alls bitter

Lillördag, godmorgon godingar. Det är inte alls en bitter Totten som sitter här och funderar på varför man har sånt jävla självskade beteende att ens kolla sociala medier när denna högtid närmar sig och idag kryllar mitt flöde på Facebook av, sista arbetsdagen för detta året, efter idag går vi på julledigt. Men skit på er, tänk inte på oss som ska jobb och slita hela julahelgen.
Men okej, jag unnar er faktiskt lite julledigt, jag själv trivs med att jobba julen, det är faktiskt riktigt trevligt och ja, lite extra klirr i kassan nästa månad, men jag tänker inte sticka under stolen med att det hade varit lite mysigt , trots att vi har no jul feeling och inte är julmänniskor att faktiskt vara ledig, trycka in massa julmat från julbordet i huvudet och ta ett glas bubbel .. en annan dag!

Inredning och doftljushjärtat slår dubbla slag och jag gör nästan fuldansen när jag kommer in i vardagsrummet och ser asken med 3 voluspa ljus. Oh lord, heaven is a place on earth. Detta kan vara ett av de bästa som någon skapat för människan. Jag dör så snygga och dofterna är fan magiska. Materialisten i mig är lycklig.

Lillördag i dag, onsdag och jag har 2 lediga dagar kvar innan jag ska ge mig på julhelgen på riktigt. Planerna i dag är att eventuellt dra på Jysk och helvetet på jorden, Ikea och kolla efter 1-2 nya byrå. Vi måste ha mer förvaring till våra kläder och annat skit. Vårat kontor är inget kontor, det ser ut som en lagerlokal , ett rum där vi kastar in allt skit och ja, nu kommer vi på den genigala iden att det ska vi försöka få ordning på denna gången sjömannen är hemma, eller i alla fall börja .. Det är finns alltid något att fixa med här hemma hos bögarnabus , aldrig nöjda haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.