Livsstil

Livet vänder, punkterad hjärna & glammig middag

I går fick jag besked om att himlen tagit tillbaka en stjärna. En fantastisk kvinna , mamma och maka har nu lämnat oss i en längre tids sjukdom. Hon har varit helt fantastisk som kämpat och med en sådan glädje och kämparglöd jag sällan skådat. Att hon dessutom i sin kamp mot cancern ett par gånger i veckan skickade peppande och härliga meddelande på messenger gör det svårt att ta in och det blev oerhört lite sömn i natt, och tankarna var många  , speciellt till maken och de 2 barnen som förlorade sin mor. Det är ofattbart.

1 timmas sömn blev det när klockan ringde och jag ville bara skjuta mig själv av trötthet, men jag tog mig upp efter ett par snoozningar. Hade sjömannen varit hemma hade han sparkat mig av sängen av ilska och troligen varit sjukt arg på mig haha. Men dagen har gått i ett, jag har försökt vara sysselsatt och med alldeles för lite sömn, lite längre sinnestämning så konstaterade vi bland alla skratt att det var punktering på min hjärna. Det kom en och annan groda och när man stänger in kollegor i sköljen på jobbet 2 gånger kändes det som jag skulle tacka för mig haha!

När klockan slog 15 kramades jag hej då med kollegorna och sa , bögen är tillbaka om 12 dagar för nu jävlar har jag semester. Jag sprang där i från och har nog aldrig varit hemma så snabbt. Någonsin. Väl hemma visste jag inte om jag hade röven fram eller bak för så trött var jag, men jag fixade med Chanel  och sen la vi oss i soffan och kollade på youtube. Jag skulle ju bara ligga där en stund innan jag körde igång med att plocka i ordning här hemma, för i dag skulle jag göra det för jag skjutit upp det så länge. Jag somnar på soffan. Igen. Du är en idiot Totten.

Syrran skickade sms när jag stod i duschen och hörde om jag ville med på Ica en snabbis. Först skulle jag inte med men jag ångrad mig och hängde med. Lite kvalitetstid med syrran är aldrig fel och middagen inhandlades. En mozzarella pizza för 15 spänn som inte alls smakade speciellt mycket och inte gott heller. Men jag blev mätt.  Medan middagen var i ugnen så röjde jag här hemma, så nu är det bara badrummet, dammsugning och småplock kvar, bland annat att få bort alla hundleksaker från soffan. Hemmet är rent och fint igen och jag känner mig hel och lycklig.

Och vet ni? I morgon kommer sjömannen hem och jag har 12 dagars semester. Åter i tjänst 2:a oktober och många undrar vart vi ska resa eftersom jag har tagit semester? Vi har inga resplaner alls och när jag säger det så frågar folk , men vad ska du då göra på semestern? Sjömannen fyller 45 år, jag ska vila och så ska jag tappa tvålen ett par hundra gånger haha! #kommergåsomdensitterkvarimig

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.