Livsstil

Tappa tvålen onsdag

Tappa tvålen onsdag. 

Godförmiddag godingar. Så är dagen äntligen här då sjömannen kommer hem och både jag och kamphunden är som 2 barn på julafton x 1000. Ni anar inte hur skönt det ska bli att få hem honom och vara ledig och bara mysa. Jag har vaknat ett par gånger i natt och kollat klockan och dröm att tåget var inställt och att jag skulle köra och hämta honom haha. Hur sjukt är det inte ?

En latte är fixad och morgonpromenaden med kamphunden är klar. Och som jag skrev, vi är som 2 barn på julafton och på dagens morgonpromenad trodde Chanel mer än vanligt att alla ska hälsa på henne så hon sprang över gatan och fick 2 kvinnor att vråla för brinnande livet. Jag vrålde ,dom vrålade och sen brast det jag låg dubbelvikt av skratt. Kvinnorna kollade på mig som jag var sjuk i huvudet, men jag försökte få fram att hon inte är farligt, hon bits inte utan att det är större risk att jag biter. Dom nästan sprang där i från. Förlåt. Jag kan inte vara bland folk och bete mig och tydligen inte Chanel heller.

Nu ska jag göra mig klar och köra och hämta ett paket med aminopro bcaa, köpa snus och sen ska jag hem och dammsuga upp allt jävla hundhår som är överallt i lägenheten, hoppas på att maskinen med tvätt är klar så jag kan hänga den och så i väntan på sjömannen så ska jag nog försöka skriva klart krönikan och skicka iväg. Om nu datorhelvetet vill då den strular en hel del.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna 20 september, 2017 at 11:07

  Den glider in….den glider in rakt i mål 😉😉
  Kram

  • Reply tommytott 20 september, 2017 at 11:11

   Hallefuckinglullejah! 😀

 • Reply Monica 21 september, 2017 at 00:18

  Härliga onsdag 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.