Livsstil

Köldskador, trotsiga kamphundar och värkhelvete

Åh ni anar inte hur skönt det var att komma hem i dag på morgonen , utfodra och rasta kamphundarna och sen gå och lägga sig. Värkhelvetet är skit och det blir ju inte bättre av att jag inte sovit och ätit som jag ska … 26 timmar var jag vaken innan jag däckade i dag på morgonen och har fått sova ut och känner mig lite piggare. Kylan gör sitt med värken och jag ska öka dosen värktabletter och ta syrahämmande för att magen inte ska ge upp totalt !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här ovan har ni den mexikanska kamphunds maffian. Trots att dom just nu är pain in the ass och jag har lust att byta bort dom mot en och annan glutenfri råvara, så är dom ju fantastiska på sitt sett.  Dom märker direkt när min värk är sämre och Chanel ska ha stenkoll på mig, ligger nära och är mysiga.

Men så har vi ju de här promenaderna, dom hatar kylan. Men ändå ska det bråkas, Prada fick en psykos och sprang som en galning ute, hon passade på när Chanel kissade, Gizmo krökte rygg  och jag inte direkt kunde gå någonstans. Ropar på henne, hon stannar upp och stirrar på mig som jag är dum i huvudet och så springer hon … Hundjävel haha!

Jag har fortsatt att bråka med Telia. Det jobbas för fullt på att problemet ska lösas, men det verkar som att det är vår router som gör att jag inte kommer ut på bloggen och att mailen inte fungerar … Telia jobbar på problemet efter att jag tagit ton och pratat på både in och utandning! Har man varit kunde hos dom i över 10 år så ska det fan vara service och glada miner ..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.