Livsstil

Sista kvällen

Tillbaka till vardagen.

Söndag kväll och solen den skiner. Campinglivet är nu över för denna gången och vi drog till Malmö för att gå på vernissage då en vän till oss ställde ut sin konst, smycket, skulpturer och foton och ett besök för att lämna en stereo utrustning till Wanda och Tommy. Helgen i husvagnen har varit super bra,  besök av Linda, åkt dubbeldäckaren och gått på en asadålig Gislövsmarknad som var fylld till bredden med människor och det var fidgetspinners så långt ögat kunde nå och folk var helt galna i bröden tydligen då det var så gott som slut när vi kom fram.

Vi har tryckt i oss pizza till middag och ligger nu här i soffan och kollar på reprisen på Campingqueens och jag har skrivit klart krönikan och skickat in och jag inser att nu är både sjukskrivningen och semestern till enda. Denna veckan med semester har gått alldeles för fort även fast jag längtar tillbaka till jobbet. Det känns så skönt att jag ska återgå till vardagen igen, rutiner och få jobba och försöka komma i gång med träningen lite smått igen. Men trots att det känns så bra att återgå till jobbet så finns där en underliggande oro. Är jag tillbaka för snabbt? Värken har lagt sig och är tillbaka till min “normala nivå” så det känns bra, men ändå, kommer jag fixa det? Tröttheten finns ju kvar här .. konstant mer eller mindre och så är de sista dagarna sjömannen är hemma. Så ja , jobbet i morgon kommer jag tillbaka med ett leende på läpparna och förhoppningsvis så har mina muskelrykningar och skakningar lagt sig lite, för i dag har dom varit hemska då värken har kommit och gått under dagen.

Så i fall det ekar lite tomt här inne de kommande dagarna beror det  på att jag jobbar kväll i morgon och sen dagpass på tisdag och så vill jag passa på att få all ledig tid tillsammans med sjömannen innan han åker med tåget onsdag morgon 05.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.