Camping livet

#campandebögar

Bögarnabus blir campandebögar i helgen.

Vi låg där hemma, jag asauttråkad. I Malmö drogs Pride i gång och i pildammsparken drogs Bigslap i gång  och stundtals när vi hade balkongdörren öppen så hörde vi hur festligheten var i gång i pildammsparken där Bigslap drog i gång i dag. Varken jag eller sjömannen är några som varit delaktig i Pride och då jag inte är i fest stämning blev det varken Pride eller Bigslap, så vi packade ihop och drog till husvagnen och försöka njuta och koppla av lite.

Det är underbart att komma ner till husvagnen men det är inte samma längtan som tidigare. Om det beror på att vädret inte varit det bästa denna sommaren, att jag ikväll tittade på sjömannen och sa att nästa sommar ska jag utomlands eller om det helt enkelt är ett tecken på att vi kanske bör se oss om efter en annan camping att vara på. Jag vet helt ärlig inte, det är nog bara en svacka efter en ruskigt dålig sommar med sjukskrivning, för lite sol och för lite tid med sjömannen.

Så nu får vi njuta av varandra, koppla av och jag får sätta mig och skriva min krönika med ett glas bubbel eller rosé i helgen. Gå på Gislövsmarknad och fortsätta drömma om nytt objektiv till kameran, för objektivet jag har på kameran nu är fan inte mycket att hurra för , den fokuserar inte som den ska och jag får ta flertalet av samma bil för att fokus ska hamna rätt. Jag. blir.så.trött

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.