Livsstil

Lyhörd lägenhet, utskälld och ner mailad

Så är jag vaken igen. Första natten gick ju som en dans. Det här med att att inte sluta kl 07 som jag i vanliga fall gör , utan ska jobba till 07:50 lördag och söndag morgon är oerhört plågsamt, man vill nästan ta livet av sig själv vad trött man är och att det kan göra sådan skillnad på bara 50 minuter.

Jag somnade snabbt men vaknar upp och håller på skita på mig. Antingen har jag en granne som är fantastiskt gapig och skriker när han pratar i telefonen eller så är lägenheten oerhört lyhörd. För jag trodde fan att karln stod i lägenheten och pratade. Men kanske blir bättre när vi fått in möblerna , annars blir det lite jobbigt och vi får köpa gagball när vi ska ha naken gymnastik.

Efter förra inlägget om kamphundarna har jag fått ett par arga mail av moralkärringar med hundar.  Nu på morgonen hoppades Anna-Lena att någon kommer anmäla oss så att någon tar kamphundarna i från oss, för våra hundar ser oerhört undernärda ut. Och nyligen på promenaden blev jag utskälld av en annan man som bad mig dra in mina kamphundar, han ville först klappa dom men när Chanel blir uppspelt så ler hon och visar sina tänder ( de få hon har kvar) och mannen blev rädd och bad mig ta bort kamphundarna och kallade mig rövhål!  Tack som fan  … Sveriges snyggaste rövhål? 😉

DSC_5278

Jag har blivit taggad i inlägg från aftonbladet och fått ett par mail gällande SPRING. Tv4 har enligt aftonbladet sparkat och sagt upp avtalet med youtube-fenomenet Louise som tydligen ska ha uttalat sig rasistiskt i en video, bett om ursäkt och varit på nyhetsmorgon och Adam Tensta har tydligen lämnat studion och då det görs reklam för SPRING som jag och sjömannen var pilotdeltagare i och testade.

Många hoppas på att jag och sjömannen kommer vara med och mailen börjar trilla in. Jag kan i dag meddela att tyvärr kommer jag och sjömannen inte medverka i SPRING och det är inte för att vi inte vill, utan det är andra anledningar. Det är svintråkigt för vi hade så jävla kul under testen och hade hoppats på att vara med, men nu blev det inte så ..  Lite avundsjuk är jag minsann på de som ska vara med, för dom kommer fan ha så jävla kul och få höra ett och annat glåpord från allmänheten som ratar program iden om att ha okända människor som nästan bjuder in sig själv i deras hem haha!

Här kan ni läsa artikeln som jag blir taggad i och får skickad till mig.

Nej nu ska jag brottas med kamphundarna, dricka min latte , läsa lite bloggar och göra mig och kamphundarna redo. Syrran ska passa de små bestarna då jag ska jobba extra långt nattpass inatt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna 18 juli, 2015 at 16:19

  Någon borde straffa Anna-Lena med ett dragspel

 • Reply Maggan 18 juli, 2015 at 16:30

  Era hundar ser ut att vara i perfekt form, de är precis lagom, de får bra mat och de motioneras! Strunt i såna förståsigpåare, problemet i vårt land är inte magra hundar utan alla övergödda fyrbenta korvar man ser som knappt orkar med en enkel promenad!

 • Reply sofia "fiffi" Söderling 19 juli, 2015 at 08:53

  Suck. Finns det något mer man kan göra. Jag har haft en orientalkatt och herregud säger jag. De som känner till rasen oriental och siames vet att de är väldigt smala och vääääldigt högljuda när de pratar.
  Men grannar som inte känner till rasen skulle kunna kasta en till vargarna, då de uppfattade henne som både undernärd och bedrövad. ( hon skriker och är så smal, bryr ni er inte om henne.) Den ena grannen gick in till den andra. ( De låter inte katten komma in den och ger inte henne mat osv osv) Suck.
  Kan tala om att den katten fick både pastej, räkor, rysk kaviar och champagne till frukost.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.