Livsstil

Madlady.se ringer på dörren

Madlady.se ringer på och delar ut madpresenter.

Godmorgon godingar. I går eftermiddag fick jag ett samtal på mobilen och när jag svarade så var det madlady.se  som ringde för att höra om jag var hemma då dom ville komma och sprida lite extra kärlek på alla hjärtansdag. Fantastiskt kul att träffa de fina tjejerna som kom och tack som fan för presenterna, jag har redan använt presentkortet och väntar på att en t-shirt ska komma!

I dag torsdag och klockan ringer 06.30 för att vi hade bokat tvättstugan för att kunna tvätta om massa lakan och skit som låg i vårat extra rum. Det känns sådär att behöva ställa ett larm för att tvätta på sin semester och ledighet, men a man got to do what a man got to do. Och det är nog sista gången vi behöver springa 5 våningar ner och upp för att tvätta. På nya stället kommer det finnas tvättstuga på varje våningsplan och jag och sjömannen funderar själv på införskaffa tvättmaskin och torktumlare till lägenheten.

Utöver tvättningen ska vi nog ge oss iväg till återvinningsstationen och slänga lite säckar med skit. Annars har vi inga större planer för dagen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.