Livsstil

En kall höstdag

En kall höstdag.

Söndag och ännu en helg har snart gått mot sitt slut. Vaknade vid 8 men lyckades somna om och vaknade strax efter 9. Vid strax innan 10 klev vi upp och hör och häpna, Chanel åt direkt utan trams och sen tog vi en promenad i det soliga höstvädret som inte var speciellt skönt när man har på sig för lite kläder haha. Att man inte tänker längre och att det faktiskt är höst och inte en varm sommardag.

I går när jag kom hem från jobbet så fixade jag bara lite här hemma , promenad med Chanel och sen la vi oss och jag somnade vid 23 tiden.

Jag har förlängt boende parkeringen, jag ska i veckan försöka få tag på vaktmästaren, han skulle ringa i mitten på veckan som var och meddela om garagplats vilket han inte gjorde. Ja måste byta parkeringsplats på gatan för nu får den inte stå på samma plats längre och så måste jag gå igenom mailen och svara på den innan jag gör mig klar och traskar mot ett kvällspass. 2 pass till innan jag kör en dags ledigt från jobbet på sjukhuset och lägger all fokus på hemmet och sociala medierna. Det är full fart i livet just nu.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.