Stuglivet

Dysfunktionell familj, trötthet och avokado kärnor

Jakten på en egen avokado planta.

Måndag och jag var som vanligt asatrött när klockan ringde 05.  Det är ett märkligt fenomen detta att på de lediga dagarna så vaknar jag pigg och utvilad innan klockan 7, men när klockan ringer 05 och det är tid för jobb så känner jag bara, skjut mig. Varför ska jag behöva gå upp nu?

Men trots tröttheten klockan 05 i morse så gick jag upp med ett mentalt stört leende på läpparna, tog min allergimedicin , hulkade av nässprayen och svor ännu en dag över hur jävla äcklig den är, rastade kamphunden och gjorde mig klar för att köra och möta upp den bästa tvillingen ever och lämna barn på skola. Japp, jag lämnade barn på skola idag haha . En ny upplevelse. Jobbdagen gick superbra och det var härligt att träffa kollegorna igen . Har saknat den dysfunktionella familjen på jobb och gött att vara tillbaka.

Dock var jag asatrött när jag kom hem och slocknade på soffan en runda. När jag vaknade sa sjömannen, ska vi gå promenaden ? Och jag kände igen, skjut mig men jag har lovat mig själv att jag ska ut och gå varje dag nu när det är bra väder. Det gör så mycket med både kropp och själ och mina leder mår så bra av det, så det var bara att hoppa i skorna och sen ge sig iväg på rundan. I dag utan kamphund för att hålla tempot uppe lite mer. Riktigt skönt och jag är glad att vi tog oss iväg.

Väl hemma blev det sallad till middag. Supergott och sen kollade jag till mina avokadokärnor som jag har liggandes i hopp om att det ska bildas rötter och förhoppningsvis bli plantor framöver. Då jag tog 2 avokados till salladen i dag så blev det 2 kärnor till som jag hoppas på. De 2 som jag redan har på rotning så är det en som börjat spricka och jag ser en liten tillstymmelse till rot, så den har jag höga förhoppningar på!  Men nu, se lite tv innan kamphunden ska få kvällsrundan och jag hoppa ner i loppelådan. I morgon ringer klockan 05 igen och sista jobbdagen innan två dagars ledighet väntas. Jag har jobbhelg denna vecka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.