Livsstil

Magont, nerskiten säng och medverkan i podd

I går efter jobb traskade jag och kamphunden hem till vännerna för middag och bingolotto. Drack lite vin och hade det supermysig och självklart vann jag inget på bingolotterna även denna gång. Varför försöker man ens när man vet att turen kommer aldrig till mig i spel haha. Men det är, konstigt nog lite trevligt söndagsnöje.

I dag på morgonen vaknar jag vid 4:a tiden av att Chanel har skitit ner hela sängen. Jag drog en djup suck, hade lust att skälla på henne men inser att det hjälper ju varken mig eller henne. Jag såg på henne hur hon skämdes och jag tog upp henne i famnen och sa att det är ingen fara, alla kan vi vara bajsiga och dålig i magen .. släppte ner henne och mumlade för mig själv, men inte fan skiter jag ner sängen för det. Så ja , jag fick slita ur sängkläderna och håller nu på tvättar dom efter jobbet.  Fantastiskt roligt.

Medverkar i podden Bonuspappan & plusmamman.

I december hade jag Maria, Martin och goa Helle på besök här hemma för att jag skulle medverka och spela in ett avsnitt till deras härliga podd. Vi tog foton som jag skulle redigera, men så klart så ska saker och ting inte flyta på och minneskortet slutade fungera, jag kunde inte se filerna oavsett vilken dator jag använde så de fina fotona försvann. Här om dagen fick jag mail om att avsnittet skulle släppas idag och det är ju alltid lite spännande när man ska medverka i något annat och nervös som fan var jag i dag när jag fick länken skickad till mig och tankarna kom direkt .. svor jag? Sa jag något konstigt och vad sa jag egentligen? Men jag har nu lyssnat på avsnittet och tänker att jag skötte mig bra, inget förskönande här inte  .. men jag hör direkt jag hör min röst att jag var nervös som fan och tänker, men för fan hur låter jag? haha! Förstår inte varför, men det gick bra och roligt att feedbacken varit fantastiskt. Ni är fantastiska.

Kan verkligen rekommendera podden. Underhållande och även gripande och rörande avsnitt.  Ni kan lyssna på mitt avsnitt här!
Annars kan ni bara söka på Bonuspappan & Plusmamman på Itunes eller acast.

Nu har jag en dag ledigt och resten av kvällen kommer spenderas i soffan, tvätta och vila. Jag har haft sjukt ont i magen i dag men det har gett med sig lite. Fantastiska kollegor som pysslat om mig i dag – tack!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 21 januari, 2019 at 22:50

  Lilla stackars Chanel.
  Hoppas att ditt magonda har gått över nu.

 • Reply J.B 23 januari, 2019 at 03:08

  Har nu lyssnat på avsnittet och jag är sååå sjukt stolt över dig älskade lillebror ❤️ Sluta ALDRIG att vara just DU! All kärlek till dig och gubben. Älskar dig ❤️

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.