Livsstil

En ledig dag, sovmorgon och utvilad

När man får sova ut.

I dag är jag riktigt utvilad och jag har för första gången på länge fått sova ut ordentligt. Jag tror att min kropp har behövt det och i dag låg jag och kamphunden kvar i sängen till kl 10 och jag brukar aldrig göra det, utan känna att jag förlorar så mycket men i går när jag la mig tänkte jag, jag skiter i alla måsten i morgon och sover så länge jag vill och tar dagen som den kommer. Om det så betyder att jag rastar kamphunden och sen kryper ner i sängen igen. Men i dag är jag utvilad, är uppe och har varit ute med kamphunden, gett henne mat, tagit mina vitaminer och gjort mig en latte.

När jag stod på toaletten och borstade tänderna så dök helt plötsligt Charlie Puth och låten One call away upp så jag använde tandborsten som mic och sjöng ut , falskt och högt för grannarna. En bra start på morgonen

Nu sitter jag i soffan med laptopen, dricker latte och sjunger falskt med till Charlie Puth och funderar på dagen. Jag har inget större planerat och bara funderar på livet. Förra veckan blev det bara 1 pass på gymmet och en dag med långpromenad med syrran. Så jag fick in 2 dagars träningar. Denna veckan siktar jag in mig på 3 pass och jag får se om jag tar tag i det och kommer iväg i dag eller om det får vänta till en annan dag. Magen är bättre i dag, inget ont alls. Så vi får helt enkelt se, men ett par pass på gymmet ska jag få in. Så är det bara.  Men prio ett i dag är att ta dagen som den kommer och bara vila och ladda upp för kommande arbetsdagar.

I dag kommer det nog upp svaren på frågestunden som jag hade, satan vad frågor haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.