Livsstil

Grillning, isbjörnar på havet och storstads liv

Lomma Beach.

Söndag och dagen har gått i en rasande fart. Vi fick underbart besök i stugan av Steffie, Oscar , My, Noah och den svarta dåren Tequila. Sommaren visade sig och det blev riktigt varmt, vi skrattade, grillade och käkade gott och sen kom även Therese förbi och hämtade de små tv-apparaterna som fanns i stugan. Skönt att vi blev av med dom, nu är det bara den lilla blå soffan som vi ska bli av med och ett skåp. De ska ut på köp och sälj sidor. Jag fick dessutom 3 stycken elefantöron av Steffi och gänget, tack! 😀

Efter vi grillat, slappat så bestämde vi oss för att vi skulle hänga med Steffie och Oscar och gånger hem till dom och sen vidare till Lomma Beach för att bada.  Herregud vad fint dom bor och vilket område, jag kände direkt att här i denna lilla idyll skulle jag oxå kunna tänka mig att ha en lägenhet och bo. Magiskt.  Väl framme på Lomma beach  så svirade vi om till badkläder, men jag gick bara ut i havet till strax under krigaren .. isbjörnarna var ju fan påväg in haha. Hade jag bara doppat mig så hade det säkert varit skön, men vi hade med kamphunden med och hon är ju rymningsbenägen och jag såg att hon öppnat upp väskan själv och var på väg ut så  .. ja jag blev räddad haha.  Tack för i dag och vi ser redan fram emot nästa gång vi hänger.

Nu är vi hemma i lägenheten och ska insupa lite stadsluft. Vi ska tvätta och fixa här i lägenheten. I morgon blir det ut till stugan en runda igen för att klippa gräset och fixa det sista innan vi drar till stan igen för att sjömannen drar på jobb på tisdag och jag har ett par intensiva veckor på jobbet så det blir mycket häng i storstan och förhoppningsvis kommer jag få in ett par timmar på gymmet oxå, även fast det är mycket jobb de kommande veckorna. Första tvättmaskinen är i gång och jag har planterat skotten på palettbladen som jag hämtade. Ett av dom hade tappat massor med blad, men jag hoppas nu när det kommit rötter och den har fått massa jord att den ska återhämta sig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.