Foto

Mail, dom har grusat och race i sängen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår kväll satt jag och betade av mailen med ett glas vin. Det är fantastisk vad homofobisk människor tenderar att bli när en annan människa inte har samma åsikt eller påtalar något. Det har trillat in en hel del mail om hur dum i huvudet jag är, att dom bör salta mer ute och hur äckliga vi bögar är så svarade jag en herre :

Tack för din åsikt och med dina personliga påhopp lär du inte få ligga i helgen heller, kanske Malmö stad kan salta lite extra i din röv då du efterfråga mer salt, och det låter som du behöver lita extra spänning i ditt liv! Skål på dig och trevlig helg!

Klockan 04 hade kamphundarna race i sängen och tyckte det var en mycket bra plan att kliva upp och gå ut?! Skjut mig och lägg er för fan och sov, det är lördag och jag är ledig ?! Kan jag inte få sova ?! Nej, det var bara att dra på sig kläderna och ge sig ut.. Och Prada gick Malmö runt klockan 04 på morgonen för att hitta det där perfekta stället att kissa på ?!  KISSA FÖR FAN!  Hon kissade efter ett tag och vi fick komma in och lägga oss igen!

Nu är vi uppe, de små hårbollarna har fått mat och varit ute och vet ni vad? Malmö stad har minsann varit ute och halkbekämpat, och inte fasiken vara det salt som hade strött. Utan det var minsann grus. Lycklig pappa, inga onda tassar och lyckliga hundar .. Hallefuckinglullejah!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kaffehörnan 9 januari, 2016 at 10:48

  Fan vad grymt bra. Ops nu svor jag haha men de klarar du så bra själv också 🙂 Tänk vad ett litet mejl kan påverka. Grymt bra ingripande av dig

 • Reply Margareta 9 januari, 2016 at 11:39

  En seger för alla små tassar!

 • Reply Twiggy 9 januari, 2016 at 15:05

  Men alltså vad är det för fel på människor..! Skrattar då du skriver om sånt, mest för att dina comebacks är alltid så otroligt härliga och jag tycker själv det är så skönt att ge folk en knäpp på näsan (om än över en dataskärm) då dom är onödigt fördomsfulla och provocerande, men självklart blir man ledsen i hjärtat att människor ens ska behöva bete sig så mot en annan..

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.