Livsstil

Vad blir det för mat, tända ljus och en lugn fredagkväll

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredag och dagen har sprungit förbi, vart tog denna dagen vägen? Kan bero på att vi tog en lång, extremt lång powernap på eftermiddagen och ja , nu är det kväll. Vi har har hämtat hem min bil och i ett par timmar funderat på den där jävla maten, men ett stop på ÖB för att inhandla mer hundbajspåsar så blev det en runda på Willys och där åkte det ovanstående ner till kvällens middag – Lövtunn kotlett, tomat, gurka, minichampinjoner och så klart brysselkål. Jag har en crawing på brysselkål och kan äta dom varje dag, hade jag inte vetat bättre kunde jag tro att jag var gravid.

När vi ändå pratar hundbajspåsar. Jag tycker att sverige ska införa en lag på att alla hundägare som inte har barn ska få gratis hundbajspåsar, i stället för barnbidrag 😉

Jag har tänt lite ljus, disken är undanplockad ( ett av mina mål 2016, mer om det i annat inlägg ) och vinet är i glaset. Hej fredag, det blir en lugn och skön fredag kväll hemma.  Hur har ni det ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply caroline 9 januari, 2016 at 07:00

    men åhh vad gott!!

  • Reply Twiggy 9 januari, 2016 at 15:01

    Låter som en riktigt god middag! 😀 Och jaaaaa! Det vore helt underbart om människor utan barn (och egentligen med barn haha..) fick gratis bajspåsar..! Är så hemskt med de som inte plockar upp bajset. Då jag hade hund brukade jag erbjuda en bajspåse om jag mötte en annan hundägare som inte plockade efter sig 🙂 Hoppas du har en mysig helg Totten ♥

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.