Livsstil

När man går till en ny barberare

Ett hett tips, gå inte till en ny barberare/frisör när din ordinarie har semester.

Går in till frisör/barberare och får pris på både klipp och skäggfix. Förklarar hur jag vill ha det med håret och skägget och får till svar : jag fixar hår och sen skägg, kompis!

Håret check. <– det ser helt okej ut trots mitt tunna hår.

Luta dig tillbaka och blunda kompis. ( gud hjälpe mig ).
Vips så känner jag hur skägget åker av och en jävla hårtrimmer dras i ansiktet.Jag stoppar honom och frågar ( i falsett ) vad han gör? Han sa som du vill? Som jag vill?! Jaja, kör din grej! Där rök mitt nästan 2-3cm skägg och blev nu ett par millimeter. Jag önskade att det skulle snyggas till, kortas någon millimeter och fixa till sharp-as-fuck kanter.

När han frågar om han ska fixa håret med vax tar han en halv burk gele , ger mig backslick och avslutar med en halv flaska hårspray och duschar mitt ansikte med någon jävla parfym som ska vara typ colone ? Man tar inte GELE på någon som har ungefär en hårväxt som ett kalhygge!

Jag duschade efter jobbet och ja, nu måste jag duscha igen för att bli av med backslick, en liter gele och en kg hårspray och för att inte stinka som ett helt parfymeri!

Summa summarum: Jag har i alla fall sharp-as-fuck kanter på mitt skäggstubb, jag behövde inte betala för skäggfixet och hoppas på att när skägget växt ser okej ut och att min ordinarie barberare kan save this piece of .. bajs? haha!

Well. Vad är en bal på slottet?

Nu en dusch, hoppa i mjukisbyxorna och sen lägga mig i soffan och slappa med kamphunden framför youtube. En ledig dag väntar och vet ni , sjömannen kommer äntligen hem i morgon. Wihoo .

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 9 januari, 2018 at 22:56

  Oj det låter farligt att ha en annan frisör än sin vanliga.

  • Reply tommytott 10 januari, 2018 at 10:01

   Haha .. Ja , har testat salongen förut innan jag bytte, men denna gång var det en helt ny kille som stod där. Visst, han var duktig, men detta var ingen riktig barbershop.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.