Livsstil

Malmö – jag älskar dig lite extra i dag

Tommytott solar på ballen

 

Jag och kamphundarna tog en promenad bort till syrrans jobb när hon slutade. Hon hade en glad nyhet att en kollega till henne hade ett parkeringskort som jag kan låna tills jag flyttar nästa vecka – Its a hallefuckinglulleja moment. För att betala parkering varje dag gör att jag hade fått lägga upp gumpen ett par gånger. Alternativ sätta mig utanför Maxi här i västra hamnen, med en skylt – Stöd en bög med mynt till parkeringen. 

Vi planerade att ta en promenad längs vattnet för att ta outfitbilder. Men jag glömde kameran hemma så vi tog en promenad med hundarna och hamnade på balkongen här hemma med en iskall cola. Smarrigt. Vädret är underbart och jag som alltid älskar Malmö älskar Malmö lite mer när solen skiner. Så jag bjuder på en avklädd outfit. Jag måste träna magen, kroppen. Jag vill oxå ha en sån där muskulös snygg kropp , gärna med lite magrutor och “V” längst ner på magen. Oh. Drömmer vidare.

För övrigt så sa inte syrran hej när vi sågs utan det första hon sa – Har du ont i lederna och huvudet? Jag svarade – Lederna är som vanligt ont men huvudet sitter kvar utan värk.
Syrran – Bra . vi ska dricka vin och äta gott ikväll. För hade du haft ont hade jag gett dig på moppo. Hårt liv.

Nu ska jag snart tvinga med syrran och kameran på en runda med kamphundarna. Jag har ett par träd med oerhört vackra blommor jag bara måste föreviga. Vi hörs sen. med vin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maggan 1 maj, 2015 at 19:42

  Ser härligt ut, i Stockholm är det murrigt och grådaskigt och har så varit hela dagen…

  • Reply tommytott 2 maj, 2015 at 11:18

   Även i dag är det strålande sol här i Malmö! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.