Livsstil

Skärtorsdag, mancold och work , work , work

DSC_1030

 

Skärtorsdag och kvinnorna har fullt upp med att pimpa sina kvastar, för det är väl i dag det är kärringrace till blåkulla?  I år får dom se upp, det kan hända att bögarna bus kommer på sina enhörningar och hyser väck er, för i år är det våran tur att festa loss på kullen!

Jag vaknar upp med täppt näsa och halsont. Skjut mig. Jag har verkligen inte tid med detta så jag passade på att gurgla lite kollodialt silver ihop om att det ska mota the bedbugs som har haft samlag i halsen på mig. Denna förkylning som jag dragit på mig kommer verkligen olägligt och jag kommer göra allt i min makt för att mota den ännu mer, för att jag ska vara hemma från jobbet kommer inte på frågan haha.  Men vafan? Jag piggnar snart till, en latte till så är jag fit for fight.

Kamphundarna har fått sin morgonpromenad, mat och lite gos. Mysigt. Bara sjömannen som saknades men han är snart hemma. Diskmaskinen är i gång, soporna ska slängas och blommorna bör kanske få sig en dos av vatten och lite snack. Dom ser lite ledsna ut. Sen fixa med kamphundarna och dra iväg för ett kvällspass på jobbet. I morgon går jag på mina nätter jobb, påskfirande på jobb och tjockisen i mig längtar redan till att få göra ännu en djupdykning i påskägget..

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Dennis Widmark 2 april, 2015 at 10:56

  Haha! Men jag har min enhörning inne på service idag!! Kan jag få åka med på din? :O

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 2 april, 2015 at 11:22

  Glad Påsk och krya på dig.

  • Reply tommytott 2 april, 2015 at 21:35

   Tack detsamma Thommy och glad påsk till dig och mannen!

 • Reply Anne-Lie Askelin 2 april, 2015 at 15:47

  Hej Tommy och Glad Påsk! Jag var nyss inne på TA http://www.trelleborgsallehanda.se och där är en intervju med dig publicerad idag. De har en reportageserie nu om hur det är att vara homosexuell i Trelleborg. Mycket läsvärd. Ha en bra och Glad Påsk! Kram Anne-Lie

  • Reply tommytott 2 april, 2015 at 21:34

   Tusen tack för din fina kommentar. Kul att du läst reportaget , synd bara att inte trelleborgs allehanda länkade även mitt reportage via deras facebooksida.

   Glad påsk till dig med goding!
   Kram

 • Reply Fredrik Björn 2 april, 2015 at 16:43

  Usch! Låter inte alls bra med förkylning nu inför påsken! Hoppas du kryar på dig! Prova annars Kan Jang, rekommenderar jag starkt! 🙂

  Ps: Glöm inte att vara med och tävla om ett herrkit på min blogg! http://www.finest.se/fredrikbjorn
  /Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.