Livsstil

Måndag och för mycket att göra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vacker himmel!

Måndag och jag vaknar upp med huvudvärk från helvetet. Migrän dag 2 och det är värre än någonsin. Just nu börjar det lägga sig men jag är så slut i kroppen, kroppen går på sparlåga och reservbatteri nr 2. Denna månad har verkligen inte varit en månad där jag lyssnat på kroppen över huvud taget. Alldeles för mycket jobb och för mycket att fixa och tänka på och jag skulle behöva klona mig i det 3 dubbla eller något.

Ledig från jobbet inom psykiatrin men inte betyder det att jag är helt ledig utan jag har röven full med andra jobb. De social medie jobben skall skötas och nu när jag inte bloggat ordentligt på 2 dagar så märks det i statistik och annat. Men nu får jag fan vila och försöka beta av lite i dag i alla fall.

Jag har en krönika som måste påbörjas och skrivas klart. Den ska in. . Helst i går haha!
Jag måste fotografera, recensera doftljus och doftpinnar.
Jag har andra samarbeten som måste slutföras.
Försöka planera in photoshoot med fotografen.
Fortsätta planera min 30 års fest, vilket ger mig en gnutta ångest då de inte alls känns bra. Jag vill ha det perfekt och ja, kraven på mig själv är som vanligt , skyhöga haha!
Dessutom efterfrågas det att jag ska köra i gång min youtube kanal då många vill ha videos. Så vi får väl se vad det blir. Det ska finnas tid oxå. Tiden finns om jag minskar på min sömn som redan i dag är lite för lite haha!

Men ja , nu är det bara 1.5 vecka kvar tills sjömannen kommer hem, det är denna veckan kvar att jobba och jag går på välbehövlig semester. Hade jag inte tagit på mig extra dagar med jobb denna vecka så hade jag redan gått på semester i lördags, men jag börjar min första vecka på min semester med att … jobba! <– arbetsnarkoman? haha!

Nej nu ska jag ta tag i tvätten, kamphundarna ska rastas och sen fixa med saker här hemma och vila mitt stackars huvud.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.