Fibromyalgi, Livsstil

En tung dag

Mitt nya boende

I dag har det varit en tung dag. Jag börjar bli sjuk, feber på nätterna och halsont och när det är något skit i kroppen mår “ernst-hugo 90+” inte alls bra och i dag har det mest varit tårar, tårar och åter tårar. Det tog 40 minuter för mig att ta mig ur sängen.Jag har tagit 2 kokheta bad och trots att jag inte skulle så har jag småstädat lite och tömt så gott som allt i lägenheten, lite små prylar kvar men nu är luftmadrass , tv borta och jag och hundarna har flyttat till syrran och Mattias.

Så just nu tar vi det lugnt i vårat nya boende, myser i sängen och bara kopplar av.  Jag smsar med sjömannen och bara njuter av att få koppla av. Längtar tills sjömannen kommer hem för då ska det fixas vid vagnen och vi får bara mysa, men tills dess är det kvalitetstid med syrran och mattias.

Adressändring är fixad och i morgon ska jag upp tidigt, ge mig iväg till lägenheten och fortsätta städa. Katarina kommer och hjälper mig på dagen och på kvällen ska syrran hjälpa mig. Snart är det klart. Äntligen. Jag måste även hämta ut ett paket till bloggmiddagen som ligger och väntar samt att det ska komma en lastbil mellan 12-17 och lämna produkter till bloggmiddagen.

Så det var lite om dagen.  Vad tycker ni föresten om min nya header?
Vi hörs i morgon!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Danne 26 april, 2015 at 21:21

  Skrivstil är ingen hit i en header!

  Tyvärr Totten 🙁

  • Reply tommytott 26 april, 2015 at 21:47

   Det tar jag till mig 🙂

 • Reply Anne-Lie Askelin 26 april, 2015 at 21:30

  SNYGG!

  • Reply tommytott 26 april, 2015 at 21:48

   Tack! 😀

 • Reply Maggan 26 april, 2015 at 23:08

  Jag tycker den är fin, både skrivstilen o bilden!

 • Reply Anna 27 april, 2015 at 17:21

  Har sugit på din header och tycker inte det känns riktigt som DU. Men ansrs är du ju snygg som vanligt <3

  • Reply tommytott 27 april, 2015 at 22:43

   Och jag tycker den verkligen känns som jag !:D

 • Reply Victoria 28 april, 2015 at 10:41

  Jag tycker att din header är riktigt snygg, även med skrivstil.
  Ha en fin dag 🙂 Kram <3

 • Reply Fredrik Björn 28 april, 2015 at 18:42

  Tycker att den är fin! 🙂 Hoppas allt är bra med dig gubben! Kramar!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.