Livsstil

En bra helg

Så är vi tillbaka i lägenheten igen efter en helt fantastisk sista helg i husvagnen. I går lördag plockade vi bara i vagnen, sjömannen skurade utsidan medan jag jobbade med sociala medier. Ett par gamla kollegor och saknade vänner var ett par kilometer bort där dom hyrde stuga över helgen så jag hörde med dom i fall dom ville ha besök av bögarnabus med kamphund, vilket dom ville.

Jag kollade Facebook där dom checkat in och var helt säker på att det var camping dom var på, men ack så fel man kan ha. Vi fick i alla fall se 2 andra potentiella campingar innan jag gav upp när vi var på sista campingen som hade stugor och ringde dom och det visar sig att dom hyrt via kommunal och vi fick adressen. Vi hade egentligen bara tänkt att ta en snabbvisit men dom bjöd på bubbel till den som inte körde och sjömannen ville inte ha så jag fick äran och vi blev kvar på grillning och körde hem vid 21.20. Vi avverkade både rasism, falska kvinnor, snusk och skratt så tårarna sprutade och god mat.  Vi pratade om rövhål, porrsurfning, fester där jag skulle bära Sussie på ett dansgolv och vi åkte i golvet. Single ladies dans både på jobb, krogen, nakenbadet haha. Tack så mycket Linda, Camilla, Sussie och Katarina. Ronny älskar er lika mycket som jag och han sa, dom där tjejerna måste vi bjuda hem för en helkväll.

I dag tömde vi husvagnen på det mesta och tömde förtältet och därmed är sista helgen för denna säsongen på campingen klar. Tältet är uppe ännu och det tar vi ner nästa gång sjömannen kommer hem. Väl hemma i Malmö drog vi till sjömannens tvillingsyster med familj och hälsade på och även där blev vi kvar på middag, grillat och massa skratt. Nu är vi hemma i soffan och bara slappar och njuter av varandras sällskap. Den lediga helgen sprang iväg och i morgon är väntas ett kvällspass samt att sjömannen fick besked om att han troligen ska mönstra på redan tisdag kväll, så ja .. detta kan vara våran sista lediga kväll tillsammans så det är bara att passa på att mysa lite extra .. Det har varit 2 helt underbara veckor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.