Hem och Inredning

Marmorerade ljus

Marmorerade ljus.

Vart tog denna fredagen vägen? Det är redan mörkt ute och gissa vem som somnade på soffan vid 15:30 och vaknade strax efter 17? Helt riktigt, denna stjärtis behövde tydligen en redig gubbvila haha. Nu är jag i alla fall pigg som jag vet inte vad och vi får väl se när jag somnar ikväll, jag brukar ju ha stora problem om jag tar mig en gubbvila för sent på dagen och i dag var det alldeles för sent, men hej .. skönt var det och kamphunden sov lika gott hon verkar det som!

Jag har hunnit med det jag planerade göra i dag och lite därtill.
– Planterat om lite växter.
– Hämtat ut paket.
– Handla lite mat.
– Hängt på clubhouse och tagit oskulden i talarbåsen. Härliga samtalsämnen!

När jag ändå var på Willys och handlade på mobilia så passade jag på att springa över till Lagerhouse och skulle se om jag kunde norpa åt mig de pastelliga tvinade ljusen, men såklart var de slutsålda, så det fanns röda och ett ljusbrunt tvinat ljus kvar, så jag köpte 3 röda och ett ljusbrunt, men sen passade jag på att köpa gammelrosa och grå ljus och ikväll har jag marmorerat de gamelrosa som ni kan se här på fotot ovan. Det är så fruktansvärt snyggt och i bakgrunden så brinner de vita marmorerade ljusen jag tidigare gjorde. Snacka om att vara en sucker för att hänga på tränderna som cirkulerar i cyperspäce!   Ja dagen har alltså gått i ett och jag har även hunnit med att facetima med syrran så jag fått prata lite med mitt älskade hjärta Thea och även challe balle! Mys!

Vet någon av er föresten om Orrefors har en mellanstorlek på ljusstakarna ovan? I så fall, kan ni länka till mig ? Jag känner att vårat hem behöver den i så fall!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.