Hem och Inredning

Ny tv, nya växter och småfix

Samsung 49″ välvd

En regning dag och det fick bli lite shopping och nytt till hemmet. Vi tog ett besök på netonnet för att kolla in om dom hade något bra erbjudande på ny tv, sjömannen har varit sugen på en ny större tv med välvd skärm till vardagsrummet och ta den gamla 42″ till sovrummet.Vi fastnade både för Samsungs 49″ med välvdskärm, så den fick det bli.

När vi ändå var ute och körde så stannade vi till på Oasen blommor för att kolla om dom hade lite fina växter till hemmet. Vi behövde nya till alla rummen, så det blev nya till köket och vardagsrummet och äntligen fick jag min monstera bredvid tv´n , men tyvärr lyckades kvinnan i kassan när hon packade in blomman tydligen göra något med monsteran så att när jag tog upp den och ställde den på plats så hänger den och står inte lika fint som när vi plockade den, men förhoppningsvis kan vi rädda upp den med ett par blompinnar .. som vi tyvärr inte har hemma just nu.

Nu ska jag ta med mig sjömannen och kamphunden på en promenad i regnet.Vi ska även passa på att gå och köpa lite snus och kolla till växterna hos syrran och mattias, jag hoppas innerligt att dom lever och inte har dött. Jag tog på mig att vattna och snacka med växterna och kolla lägenheten när dom är i Grekland och njuter av värmen och tydligen har Mattias friat till syrran med .. Underbart och stort grattis till de små jävlarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.