Livsstil

Helgen , parkeringsböter och crazy plant boy

När veckan börjar med en parkeringsböter.

Helgen, kan vi bara radera den ur minnet och så börjar vi om, hej tisdag och hej mitt mentalt störda leende? Tack, nu känns det genast lite bättre. Hur känns det för dig?

Ibland känner jag bara att man skulle kunna sjunka igenom jorden och bara försvinna. Det har varit ett par helvetiska månader värdemässigt för mig och jag såg faktiskt fram emot att efter mycket diskussion med läkaren att i fredags hämta ut de nya värktabletterna jag skulle börja med, men självfallet ska inget bara rulla som på räls, utan självklart ska det vara massa strul, inget recept, värkfrån helvetet pga ingen medicin och så fick man vara hemma från jobb och jag har nog inte sovit så mycket på flera månader .. utav trötthet. Men skam den som ger sig. Allt brukar lösa sig även fast det varit kämpigt som fan och jag kände mig som världens svagaste människa.

Men i går, efter bråkande och en läkare med dåligt samvete så löste det sig. Att jag slutade jobbet 14:45 och var hemma vid 17 tiden för att jag körde Malmö runt för att hämta ut de nya medicinerna, både för magen och mot värken.  Att jag till råge på det oxå fick parkeringsböter av att stå 20 minuter på rosengård centrum, med p-skiva på en parkeringsplats där man får stå 2 timmar med p-skiva är ju lite magiskt, men jag log mitt mentalt störda leende ändå haha!  Och har sovit som en bebis under natten och att vakna upp utan att vilja hugga av varje lem i kroppen är en magisk känsla.

Det är tisdag, jag vaknade som vanligt tidigt och får ut massor av dagen. Jag har redan hunnit raka mig, fixat kaffe, varit ut med kamphunden och fundera på om jag ska lägga ut soffan eller hunden på blocket? Vi har en 3 sits och en 2 sits och likt förbannat får vi inte plats, eller kamphunden ska alltså försöka ta sig innanför skinnet på mig för den delen jag sitter på där ska hon vara, så den övriga delen av soffan duger inte. Vad blir smidigast? Soffan på blocket och köpa massa kuddar och madrasser och ha som kuddar eller hunden på blocket?  Svårt val, men får nog bli soffan på blocket, jag har en känsla att jag inte orkar med alla hysteriska människor som vill ha en gammal kärring till kamphund. Utöver det har jag inga planer för dagen mer än ta hand om hemmet och kolla brevlådan, jag har nämligen vunnit en stickling i en växt grupp och så skickade jag iväg 2 sticklingar i går i ett byte med en annan växt nörd. Så jag hoppas dom kommer i dag!

Förövrigt, glöm inte att du i dag kan börja deklarera på nätet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.