Livsstil

Fredag, allergi och hundkräk

Den ljuva fredagen.

Fredag, friyay , dagen alla längtar efter.. Yadayada kärt barn har många namn, men som jag har skrivit tidigare så är de lediga fredagarna något speciellt, jag vet inte varför men det känns speciellt med just lediga fredagar. Att det sedan innebär att jag har jobbhelg framför mig gör mig absolut inget , sjömannen är ju på sjön och tiden springer ju iväg snabbare när jag jobbar helgerna när han är iväg.

Kamphunden börjar morgonen med att kräkas, så hon lägger ribban för fredagens fredagsmys.  Vi alla har ju olika preferenser vad som är mysigt och inte, men jag vet inte riktigt hur jag ska uppskatta eller tolka hennes gest, men förhoppningsvis så var det bara en kräkning och inte ett återkommande tema för dagen haha.

Utöver det så har vi varit på morgonpromenad, kaffet är fixat och första är nere så glaset ska fyllas på.  I går hade vi en dag då vi gjorde zero, inget , noll. Jag hämtade inte ens ut paketet som jag planerat, utan vi låg mest i soffan, försökte parera promenader när det var uppehåll. Jag har dessutom konstaterat att jag inte tål palettbladen när dom blommar, just nu blommar en del och ögonen kliar mer, så jag får helt enkelt klippa bort blommorna på plantorna och börja fundera på om palettbladen ska få ställas ut utomhus vid stugan i sommar och efter sommaren så får jag ta beslut om de ska behandlas och tas in eller om de ska få gå mot en palettgraven och ersättas med andra växter , som inte ger mig kliande ögon.

Men ledig fredag alltså! Det blir att hämta paket i dag,  plantera om lite växter, fixa här hemma och ikväll blir det eventuellt aw på zoom med influencer kollegor och följare.Men nu  , fylla på med mer kaffe och så fortsätta lyssna och eventuellt delta i frukostrummet på clubhouse.  Vill ni följa mig där så heter jag tommytott även där!  Har inte varit så jätte aktiv i samtal där , ännu .. men det kanske kommer ? Eller så inte haha!

Vad har ni för fredagsplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 12 mars, 2021 at 15:22

    Skönt att ha dagar då man gör zero, samt hur känns det efter vaccinet? fått några biverkningar?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.