Dagens outfit

MCMXCVIII

I samarbete med Sonnybono.se

Jag tittade ut och regnet det verkligen öser ner. Gymmet får vänta och jobbet får ta över i stället, jag vet, skäll inte på mig men jobbet är ju så jävla roligt och vädret lockar mig verkligen inte. Dessutom har jag en liten kamphund här hemma som inte mår så bra, han är så slö och hängig och vill inte släppa mig, tramsade vid maten och till råga på allt så regnar det ute – Not his best day.

Så jag tog mig en lång varm dusch och drog på mig min nya mjukisdress från Sonnybono.se. Jag har denna i mörkgrå och älskar den och nu även i ljusgrå, mjuk och riktigt varm och skön så jag passar på att mysa med kamphundarna och bara springer runt här hemma inte bara en skön , utan även en snygg dress!  Perfekt dress att dra på sig en regnig måndag kväll och ta med sig datorn till sängen och jobba och planera ännu mer för veckans jobb med sociala medier och fotograferingar.

Onsdag – Stillebenfotografering , redigera hela kvällen !
Torsdag – Outfitfotografering på eftermiddag/kväll. Fotografering – rum och interiör !

Och ja , maten som jag tog fram har inte hunnit tina. Dessutom blir den inte god att värma i micron, så jag får helt enkelt äta den någon annan dag, så ikväll kör jag på riktigt ungkarlsmiddag – en cola och en halv påse chips. Verkligen näringsrikt och enligt tallriksmodellen, perfekt för att hålla volangerna spända haha! I morgon har jag fet ångest, både över middagsvalet och att gymmet ännu en dag blev skjutet till “bättre tider”.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply V E R O N I C A ♡ 20 mars, 2017 at 19:28

  Snygg var den! Älskar grått! Kram! ♡

  • Reply tommytott 21 mars, 2017 at 08:45

   Tack! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.