Livsstil

En annorlunda jobbdag

Måndag och veckans första arbetsdag är avklarad. Denna arbetsdag har varit lite annorlunda då jag hade i uppdrag att spendera min jobbdag i Helsingborg, vilket har varit riktigt roligt och annorlunda och sinnesjuk god mat på restaurangen haha!
Jag har varit inom jobb en runda och visat att jag är tillbaka i Malmö och för att tala om att jag tackar för mig och åkte hem.

Så nu är jag hemma med kamphundarna, vi har tänt ljus, varit på promenad och jag har riggat med lampor, tagit foton och knäckt en Nocco tropical för att få i lite extra energi i kroppen. Dessutom plockat fram mat från frysen som jag förhoppningsvis kan tina i micron så jag får någon middag, hur tänkte jag där egentligen, när jag inte plockade fram något på morgonen?

Resten av kvällen blir lugn, jag ska försöka planera in veckans produktfotograferingar till ett samarbete som ska upp nu i veckan, det kommer även en rabattkod. Sen vill jag under veckan försöka fotografera outfitbilder och även där kommer det upp en rabattkod till er. Så ja, vi kan väl enas om att när jag är ledig från jobbet i regionen så är jag ju inte sysslolös, men det är så förbaskat roligt. Dessutom sitter det där träningsmonstret på mina axlar och gapar att jag bör ta mig iväg till gymmet, vilket jag egentligen bör göra för att orka med allt jobb, men vi får se om jag kan slita mig, beror på hur fort maten tinar, men jag hade ju satt upp planen att börja ta tag i gymmet denna veckan igen .. We will see!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.