Livsstil

Morgonljuset är magiskt

Magiskt morgonljus med reflektioner av solen.

Söndag morgon och det var fullt ös på den gamla damen i dag och hon körde race i sängen vid strax innan 07. Jag låg och scrollade på mobilen och helt plötsligt kickar hon i gång. Denna älskade kamphunden alltså, ena dagen är hon så trött och bara sover att jag blir orolig om vår tid tillsammans går mott sitt slut och så kommer det såna här mornar, där hon är värre än en valp. Jag får njuta så länge det varar.

Men vi klev upp , tog en morgonpromenad och tystnaden där ute var underbart. Stan har inte riktigt vaknat, knappt någon bil ute och inga människor, det var jag, kamphunden, vinden och ett magiskt ljus.  Och när jag kom in så var reflektionerna av solen på väggarna så fint, så det fick bli ett porträtt. . för ovanlighetens skull haha!

Söndagens planer:

 • Handla kackerlackor och gräshoppor när Zoo affären öppnar.
 • Mata mina ormar och ödlor. Samt mata Annicas ormar och kolla till hennes kameleont.
 • Hämta hem lite fler växter från stugan, kollar stugan så allt är okej där.
 • Försöka få in ett konditionspass på gymmet.
 • Plantera om lite växter och ta hand om lägenheten.<– dammsuga hundhår!

Ja det är väl lite av min dag och jag tänker att jag försöker ta det som det kommer, men samtidigt försöka bocka av så mycket jag bara kan på listan. En sak är i alla fall säker, i dag ska jag rasta sjömannens blå fara, det är ju inte rimligt att den står still i garaget till han kommer hem, så jag får väl rasta den lite .. Hemskt och så synd om mig att behöva köra en bil med 270 hästkrafter. Lätt hänt att man får klumpfot syndromet på gaspedalen i den bilen 😉

Vad har ni för planer för dagen?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 13 september, 2020 at 18:10

  Har jobbat hela helgen! Som jag belönar mig med 1-2 glas vin!

  • Reply tommytott 13 september, 2020 at 18:11

   Det gör du helt rätt i ! Jag jobbade övertid i går kväll i stället för att vara ledig ! 😀

   Njut av vinet och ledigheten!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.