Chanel, Prada & Gizmo

När fan ska dom vara nöjda

Det är tid för mig att göra en take over här i bloggen och visa farsan hur man egentligen sköter sin blogg, för jag håller verkligen med er om att han missköter det, för jag förstår inte riktigt vad han håller på med ? Han lägger ner så mycket tid på onödiga saker som jag inte riktigt förstår hur man kan bli så arg över? Ja han tror inte att jag har koll på honom att han skriver här att jag slickar på honom och att jag slickar mig själv? Det är väl inget konstigt alls? Det mest naturliga i hela livet .. jag förstår inte hur man kan bli arg över en sån sak. Människor alltså.

Kamphunden gör en take over.

Lördag morgon, som ni ser är jag asa-trött, men nog fan kan pappa Totten inte sova ut någon gång. Måste man kliva upp innan det ens blivit ljust ute?  Men jag fick ju i alla fall komma ut och jag skämdes faktiskt lite över pappan i dag, för jävlar vad han skällde på kärringen i trappan med den där fula hunden med nästan ingen päls alls. Jag hatar den verkligen och måste ibland ( läs hela tiden visa att även jag finns ). Pappa Totten uppskattar inte detta, men i dag försvarade han mig och jag gömde mitt ansikte i hans armhåla när han började skälla.

Vi har alltså varit ute på promenad och kommer in och eftersom jag är en gammal dam som aldrig uppskattat trappor så bär han mig, lyxigt va? Men vi hinner knappt innan för dörren så kommer den fula hunden med tanten ut från hissen och innan pappa Totten ens hinner säga hej, jag morrar som vanligt , hennes hund skäller som en galning och tanten säger: Det är så konstigt att ni inte har koll på den där lilla skiten ni har, hon är ju inte uppfostrad alls, utan ni tillåter henne att skälla och morra och bete sig. Är det så ni beter er oxå?

Ja nu var det kör, det klickade totalt för Pappa totten och han som har svart bälte i ordbajsning: Vrålade att kärringjäveln ( ja han sa kärringjävel) ska visa lite respekt, att hon kanske ska tygla sin hund och dra den till sig och få tyst på den, att det inte bara är hon och hennes fula jävla hund som bor i denna trappen och får röra sig här och att i dag var det sista gången hon tillade mig och med tanke på hur du vräker ur dig så är det inte konstigt att ingen hund tycker om dig och din jävla hund, för sådan matte, sådan hund! Ja hon blev helt tyst och vi gick vidare.  Jag blev oxå tyst!

Förstår ni hur mycket jag älskar min pappa? Även fast jag tyckte han var lite skarp i orden så slickade jag lite på honom som tack för att han försvarar mig.  Jag tyckte jag kunde få lite extra godis, men inte fick jag det, men jag fick mat och åt den utan några tramserier idag, jag kände att det behövdes för att lugna honom när han gick och muttrade med dammsugaren om att han inte riktigt förstår hur en sån liten hund kan tappa så mycket hår och sen vänder han sig om och säger, skärp dig nu , för nu ser du snart ut som den där jävla hunden i trappen. Hur fan kunde han. Jag la mig i soffan och var tvungen att bädda och fixa filten lite extra, och när man rör sig så tappar man ju lite mer päls som uppenbart inte behövs på min kropp . Varesgod farsan, här är lite med hår som du kan störa dig på. 

Men världens bästa pappor har jag. Jag får godis varje dag, massor med kärlek och promenad. Jag längtar dock till pappa sjöman kommer hem, för han skämmer nämligen bort mig med fin-köttet från hans tallrik, köttbullar och korv. Det säger han att jag ska få äta eftersom jag är en gammal dam.

Hundprutt på er tills vi hörs igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.