Livsstil

En ledig torsdag

En ledig torsdag.

En ledig dag framför mig. Jag har inte uppdaterat något då jag jobbat och i går blev det ett heldagspass så när jag kom hem så blev det att göra sig klar och sen stupade jag i sängen och somnade rätt fort. Tills jag vaknade vid 7 tiden i dag på morgonen, låg och svor över att jag inte kunde få sova lite längre när man har möjligheten till det. Men det var ju bara att kliva upp efter en stund, duscha och sen ta ut kamphunden på morgonrundan.

Jag har varit iväg till läkaren för att prata om min fibromyalgi och att magen är totalkaos av värktabletterna och att kroppen just nu sliter otroligt hårt med värken. Jag är nöjd efter dagens besök och förhoppningsvis ska det bli bättre med både värk och mage av att öka magmedicinen lite .. sen att jag eventuellt ska få kortisonsprutor i hand och fotleder igen är ju inget jag ser fram emot, men vi får se .. inte bestämt ännu utan jag ska få besked senare i fall det blir då jag måste planera lite inför detta och se till så jag är ledig från jobbet både den dagen och dagen efter. Men vi får se.

Nu har jag nyss kommit in igen, jag och kamphunden tog oss en längre promenad när solen tittade fram efter läkarbesöket och jag är glad att vi tog den direkt, både jag och kamphunden njöt av solens strålar men den försvann snabbt så nu blir det häng här hemma resten av dagen och bocka av dagens to-do-list:
– Tvätta
– Röja i köket.
– Gå igenom mailen.
– Påbörja fotografera och skriva samarbeten.

Så ja , så ser min dag ut och nu får jag minsann lägga i från mig datorn , röra mig från soffan för det är en stor risk att jag lägger mig ner här och ser tv och troligen slumrar till lite, så lika bra att kliva upp och ta tag i hemmet så jag får det fixat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.