Hem och Inredning

My office is back

image

Pure love! 

Åh ett lyckorus. Jag är har ett så enormt lyckorus i kroppen. Jag vet inte hur många flyttlådor vi har gått igenom. Vi flyttade in i denna lägenheten 2015-07-16 och vårt tilltänkt kontor har varit en förvaringsstation. Vi bestämde oss för att nu när sjömannen är hemma i 3 veckor så ska kontoret ställas i ordning och vi ska tömma lådor, vi började lite smått innan jag blev opererad men i dag fortsatte vi. Och ja, ni kan vara lugna, jag har inte burit något tungt.

I dag har vi ställt i ordning, det är långt i från klart och helt tömt, men vi har gjort så man kommer in och slipper använda köket för att sitta vid datorn. Här kommer jag trivas och i skrivandes stund sitter jag vid mitt nya kontor med en kopp kaffe, musiken strömmar ur datorn och det där fula, mentalt störda leendet är på –  här ska det inspireras och produceras texter och fantastiska inlägg.

Nu har dessutom stjärtisens inredningshjärta börjat bulta lite extra, ungefär samma känsla som när sjömannen kommer hem och det vankas nakengymnastik haha! Det som ska inhandlas till kontoret och till övriga lägenheten är:
– Kaktusar. Jag har fått dille på att jag ska ha kaktusar, 1-2 stora och sen ett par små. Jag har världens idé.
Mattor. Prinsessan Prada blev ju opererad som 3 månaders valp och p.g.a gipsade bakben och ofta låg på filt/matta/Handduk så kissade hon på det då hon inte kunde visa att hon var nödig. Efter det tror hon fortfarande att allt som ligger på golvet, mattor , filtar får man kissa på , därav har vi inte haft mattor innan, men nu jävlar gör vi ett försök igen. Fröken är ju trots allt 5 år.
– Doftljus Ljus. Jag ska ha voluspa och fler ljus från K.Lundqvist stockholm.
– En fotölj Kontorsstolar. Jag vet inte, men jag fick en vision om att ha en maffig fotölj här inne. Och nya kontorsstolar, inte sedvanliga på hjul, utan jag vet exakt vad jag vill ha för några.

Åh det känns så bra. Jag har för och efterbilder att visa i annat inlägg så att ni kan få se vad jag menar med förvaringsstation 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.