Livsstil

Friyay, djävulshundar och brist på nakengymnastik

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Friiiiiyay! Ni vet känslan att vara ledig men det är ändå fredag. Hade jag haft en bra natt och ingen mage som värkte så hade jag gjort fredagsdansen med helikopter för sjömannen, men i dag vaknar jag upp med en ond magen! Det är varannan dag märker jag. I går var en bra dag, jag gjorde nästan ingenting och i natt har jag sovit asakasst. Dessutom kamphundarna här ovan, ja det saknas bara horn på dom. Jag förstår inte hur något så litet kan göra så ont och jag förstår inte varför i helvete det inte går in .. gå inte på magen.  Och det är på magen dom jävlarna ska traska .. haha!

Fredag alltså, och en ledig fredag innebär i vanliga fall rosé day. Men jag får nog fan skita i det, om jag fyller ett vinglas med mitt smaksatta vatten med hallon och mango och låtsas att det är rosé kanske det blir lite feeling i alla fall .. ? Inte alls bitter! 😉

För övrigt så är jag och sjömannen nästan som helan och halvan, halt och lytt är numera våra tilltalsman.
Sjömannen är inte helt kry han heller. Kylan är inte bra för honom heller då han får problem med ryggen när det är kallt , men vet ni vad det bästa av allt har varit dessa dagar? Att värken i lederna har varit fantastisk. Jag tror jag måste ta ett snack med min läkare om att öka upp min dos på värktabletterna, för dosen jag tar i dag mot värken i magen hjälper mig nämligen ännu mer mot värken i lederna.

För övrigt står mina ögon som råttpittar. Jag hade ju en vision om att ta nakengymnastiken till en ny nivå nu när sjömannen snart varit hemma i 3 veckor. På onsdag åker han igen och den där nakengymnastiken har blivit ungefär lika ofta som en nyförlöst kvinna får till det .. Vafan, jag som tänkte vi kunde använda varandra som sparbössor lite här och var, men det var visst en blindtarm som tyckte till… Hello it´s me! !

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Madde 22 januari, 2016 at 09:49

    Min hund traskar över mitt huvud ibland när vi ska sova, inte så skönt det heller:p Hoppas det blir bättre min din mage och att du får en trevlig helg. Mvh Madde

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.