Krönika/åsikter/ tankar

När hjärnan och hjärtat säger olika saker

I dag säger hjärnan en sak och samtidigt så säger hjärtat en sak. Hur fan ska man veta vad som är rätt?

Jag har en stor saknad av en gammal vän, en person som en gång i tiden betydde oerhört mycket för mig, och som än i dag på ett eller annat sätt ,trots allt måste personen betyda något ännu eftersom jag känner som jag gör ikväll.  Vänskapen valde jag själv att avsluta.

Jag har alltid varit en person som förlåtit, alla människor kan göra fel, man gör saker som man ångrar. Ingen är perfekt och ingen kommer någonsin bli perfekt.  Men samtidigt känner jag mig kluven, ska jag försöka ge personen en sista chans att verkligen förklara sig? Kommer det vara sanning och inte massa lögner? Kommer jag få ärliga svar på de frågor som jag hade och ännu har ? Eller kommer det nytt skit?

Kan jag inte bara få sol hela dagen i morgon, så jag i morgon kväll får ta med mig Mr nikon och sätta mig vid havet och stirra på solnedgången. Det ger mig om något tid till extra eftertanke och kanske kan jag bli klokare i mitt beslut.

DSC_5586

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.