Livsstil

Feedern Totten ..

image

Så, natt 5 av 5. Vet ni hur skönt det ska bli med 1 dags ledighet innan jag gästspelar lite på kväll och dagspass ? Jag tänkte just skriva att ni anar inte hur skönt det ska bli att sova ut hela dagen i morgon, men det är ju vad jag har gjort de 4:a tidigare dagarna så varför bryta ett vinnande koncept? 😉

I natt har bagare och feedern Totten varit i farten och slafsat ihop lite sött och sliskigt till kollegornas möte. Något gått måste dom ju ha att trycka in i huvudet till kaffet, så nattens verk blev inget mindre än Nougatrutor. Första gången jag testar på mig att göra det och trots att dom inte är varken gluten eller laktosfria så smakade jag en liten bit, jag har ju tidigare syndat i dag så en liten bit till kan ju inte skada.

Dom smakade riktigt bra men min mage klagar. Det har blivit alldeles för mycket sött , gluten och laktos i dag så nu herr Totten är det fan skärpning. Kanske jag ska hinna med en runda på gymmet ikväll när jag ändå ska tvätta ? We will se, beror på hur trött jag är!

Så .. har ni sovit gott?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 20 oktober, 2015 at 05:24

    Man tänker bra på mötena när man stoppar i sig såna smaskigheter…

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.