Livsstil

Sista natten, rensa systemet och svart bälte i ordbajsning

DSC_6370

Lykta från Majas Cottage som vi fått av vänner! 

Hej fina. Utvilad och en puls och hjärta som slår lite extra fort i dag. Jag fick ett samtal från sjömannen om att han fått sms om att vi glömt betalat en räkning som jag vet att vi betalt och han vill att jag ringer dom då han har svårt att ringa själv ute från de sju haven. Sagt och gjort så ringer jag företaget, telefonkö innan jag kommer fram. Jag förklarar läget, dom säger att jag har en skuld och jag läser upp all betalningsinformation. Då får jag besked om att det har upphört och bytat och att vi skulle fått den informationen ?! Det skulle han inte sagt.

Jag drog på det svarta bältet i ordbajsning och mannen hann knappt andas när jag gick i gång och ifrågasatte om han på riktigt menar att jag är dum i huvudet ? Om jag fått information om att vi ska betala in till annat ställe men ändå väljer att betala räkning som inte gäller ? Han säger då att han skickar sms med nya inbetalningsuppgifter och summa.  Här klickar det totalt. Jag talar om för dom vad kundbemötande är samt att i fall han inte kan glida ner över stolen och ta in informationen jag ger så kan han koppla mig till sin chef. Han vill att jag väntar i telefonen för att kolla upp en sak.

Nu lät det annorlunda. Nu skulle han kolla upp vart pengarna låg i deras system och leta upp dom och återkomma till mig. Seriöst, hur svårt ska det vara ?!

Trots att jag börjar dagen efter en goddags sömn med att få en mindre hjärnblödning och hjärtinfarkt så är jag glad. Jag fick meddelande här om dagen från en vän som jag fått genom bloggen, tänk att bloggläsare kan bli en av de bästa vännerna man har .. Jenny hade bakat och tyckte jag skulle komma förbi Malmborgs och hämta lite gotte. Det var förvisso inte laktos och glutefritt men jag har ju syndat förr och att rensa systemet inför sjömannens hemkomst på onsdag var ju bara bra, för jag hade ju ett par dagar på mig att rensa ut skiten 😉 Svingoda bullar och chokladbollar med nutella. Oh lord . Jag funderade lite i fall jag skulle äta dom inne på dass så jag kunde förena nytta med nöje, men jag valde en latte i köket i stället 😉

Och nu ska jag fortsätta fulsjunga för grannarna, bråka på kamphundarna, äta goda bullar och slappa innan jag ger mig iväg för natt 5 av 5. Its a hallefuckinglullejamoment. I morgon är jag ledig , har möte och ska tvätta !

En latte till på det här och de 2 resterande godsakerna- sorry sjömannen, vi får flirta lite extra med Jenny och klämma lite extra på henne nästa gång vi är på Malmborgs så kanske hon bakar igen nu när du är hemma;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jenny 19 oktober, 2015 at 19:44

  Haha ja kan baka om ni klämmer försiktigt 😉 annars får ni väl anordna en tillställning så bakar billmamman här 😉
  Pussar

  • Reply tommytott 20 oktober, 2015 at 01:38

   Puss och lite gumpkläm 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.