Livsstil

Nyvaken, begynnande förkylning och lillelördag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår kväll somnande jag snabbt, var så jävla trött efter att ha klivit upp klockan 05.45 för att göra mig klar för att dagspass på jobbet. Plågsamt, men jag får skylla mig själv som tar på mig morgonpass även fast jag vet att det inte är bra för mig!

Kamphundarna ja, inte fan ger dom en sovmorgon utan vid 07.30 så var det tid att kliva upp i dag. Då hade jag 3 stycken som slickade mig i ansiktet och en sjöman som bokstavligt talat hoppade ut sängen och sprang in på dass, det är lite av en syn det oxå på morgonen , men tacksam är jag att han är snabb upp så han inte kissar i sängen 😉

Lillelördag och jag har en begynnande förkylning på gång och det känns att kroppen inte riktigt är fit for fight, lederna värker lite extra så antingen hoppas jag på att förkylningen bryter ut illa kvickt och går över eller att den drar sig tillbaka ännu snabbare så det lugnar ner sig med värken i kroppen och att jag kan ta mig iväg till gymmet igen. Så klart, när man kommer i gång är det alltid något skit som ska sätta sig i kroppen, jag slår vad om att det alla hälsohets människor som ger sig på nyårslöftens fel haha! Och ja i dag börjar jag mina nattpass!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Twiggy 13 januari, 2016 at 12:58

  Jag klarar inte heller av morgonpass, stiger då upp 05.30 och börjar en timma senare, spelar ingen roll hur mycket jag sovit innan eller hur många kaffekoppar jag dricker…

  • Reply tommytott 13 januari, 2016 at 19:07

   Jag fixar dom men kroppen säger ifrån och jag har typ kudden kvar i ansiktet hela dagen haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.